2777
2789

عزیزم این روزای سخت میگذره و انشالله یه ازدواج عالی عالی خواهی داشت.

همه ما روزای وحشتناک و زندگی سخت رو گذروندیم،روزایی بوده که فکرشم نمیکردیم تموم بشه،روزایی که مرگ عروسیمون بود، اما ناامید نشو ،باور کن یه جوری ورق برمیگرده که انتظارشم نداری،قوی باش💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این روزای سخت میگذره و انشالله یه ازدواج عالی عالی خواهی داشت. همه ما روزای وحشتناک و زندگی س ...

مرسی انرژی میدی ولی این حرفا رو خیلی از چند سال پیش گفتن. نه به خدا اعتقاد دارم نه هیچی دیگه اینم سرنوشت من بود

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
کم کم جور کن عصابتو مگ از سر راه اوردی با این خانواده بجنگی صب تا شب(ببخشیدا) چند سالته؟ از پس خودت ...

سی سالمه دلم میخاد جدا شدم نمیدونم چه جوری

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
خونه دارم ی شهر دیگه اما بدون اثاث چه جوری برم

برو تو همون خونه ات. وسایل رو هم کم کم جور کن 

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂