یاس۹۴۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 1671 عنوان علایم سرطان دهانه رحم چیه ؟؟خواهشا اگه اطلاعی دارید بباید خییلی استرس گرفتم😭😭 12580 بازدید | 35 پست چن ماهه پریودای،نامنظم داشتم یا در،طول یه ماه دوبار پریود شدم ..یا معذرت میخام بعد نزدیکی مثلا فرداش،یه کم لکه بینی داشتم الان اینا رو تو گوگل خوندم ک علایم سرطان رحمه سراسر استرس،شدم 😨😨 این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤ 1402/03/31 | 01:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکونام_ عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 3820 گوگل هر علائمی بنویسی میگه سرطان داری🤣🤣🤣🤣 افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام میخوابید.
بانویaآفتابی عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 5447 گوگل همه چیرو سرطان میدونه مگه خلافش ثابت بشه 😂نگران نباش عزیزم نشونه کیست و تنبلی تخمدان و عفونت هم هست اینا
خانوم_آبی عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4180 نه فقط هورمونات بهم ریخته نترس.برو دکتر یه آزمایش مینویسه اگه کیست نداشتی بهت قرص هورمونی میده پریوداتم تنظیم شه هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر / ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/ هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/ رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
aminsamira عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 5326 فقط اینو میدونم ک وقتی پریود میشی خونریزیت وحشتناک زیادهخواهرم سرطان دهانه رحم داره اون موقع ک نمیدونس مریضه وقتی پریود میشد همینجوری خونریزی داش
hani82701 عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 396 باور کن هیچ کدوم ما متخصص زنان نیستیماگرم بودیم بدون آزمایش پاپ اسمیر نمیتونستیم تشخیص بدیماین جور مشکلات و جدی بگیر خواهر گلمحتما فردا برو پیش دکترانشالله که هیچی نیست خوشگلم
یاس۹۴۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 1671 نت هر علائمی بنویسی میگه سرطان داری🤣🤣🤣🤣 اخه الان سرطان خیلی شایع شده خیلی ترسیدم چن جا هم خوندم اونایی که سرطان داشتن بعد نزدیکی خونریزی دارن یا پریودای نامنظم داشتن این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤
ستاررررره عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 14942 تو گوگل بزن انگشت کوچیک پام درد میکنه ، میزنه علائم سرطان .من یکبار به یک دکتر گفتم ، از گوگل علائمم رو خوندم ، زده سرطان .خندید گفت اگه اینارو ننویسه که ما دکترا از کجا نون بخوریم .گفت باید یه جوری شما رو بکشونن مطب دکتر ♥️♥️
دنیایبیارزش عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 12514 خیر نیست یکی اگه قرصی میخوری دوم اینکه غذاهای هست که باعث نامنظمی میشه گوگل زیاد باور نکن برو بنویس ماست ترش است ببین چه مینویسه
یاس۹۴۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 1671 فقط اینو میدونم ک وقتی پریود میشی خونریزیت وحشتناک زیاده خواهرم سرطان دهانه رحم داره اون موقع ک نمی ... من فقط روز دوم و سوم خونریزی زیاد دارم این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤
یاس۹۴۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 1671 باور کن هیچ کدوم ما متخصص زنان نیستیم اگرم بودیم بدون آزمایش پاپ اسمیر نمیتونستیم تشخیص بدیم این ج ... پریودیم تمام بشه حتما میرم دعام کن مشکلی نداشته باشم همش فکر بچه هامم خیلی وابستم هستن 😭😭😭 این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤
یاس۹۴۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 1671 فقط اینو میدونم ک وقتی پریود میشی خونریزیت وحشتناک زیاده خواهرم سرطان دهانه رحم داره اون موقع ک نمی ... خواهرت دیگه چ علائمی داشت الان بهتر شده این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤
hani82701 عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 396 پریودیم تمام بشه حتما میرم دعام کن مشکلی نداشته باشم همش فکر بچه هامم خیلی وابستم هستن ... آروم باش نفس عمیق بکش. اصلا حتی فکر اینم نکن که مریض باشیمطمئن باش که هورمون هات بهم ریخته و با دارو زود خوب میشی
یاس۹۴۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 1671 آروم باش نفس عمیق بکش. اصلا حتی فکر اینم نکن که مریض باشی مطمئن باش که هورمون هات بهم ریخته و با ... ان شاالله خدا از زبونت بشنوه 🤲🤲 این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤
یاس۹۴۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 1671 نه فقط هورمونات بهم ریخته نترس.برو دکتر یه آزمایش مینویسه اگه کیست نداشتی بهت قرص هورمونی میده پریود ... موقع پریودیم خونریزی انگار عادی نیست بیشتر حالت لخته هست این حسین کیست ک عااالم همه دیوانه اوست ❤❤