2777
2789
عنوان

بچه ها راجب بهشت و جهنم

1234 بازدید | 76 پست

توروخدا دعوا راه نیندازیم ولی خیلی برام سواله اون روزی دیدم که دانشمند میگفت ازلحاظ علمی اگه بخایم بگیم بعد ازمرگ ما مثل یه مولکولی هستیم که خاموش میشه وبهشت وجهنمی نیست نظرشما چیه

نون نداریم بخوریم دنبال چییم

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهشت و جهنم نیست هرچی هست همین دنیاست!وقتی حس میکنی قلبت اتیش گرفته حس میکنی همه چی تموم شده این همون جهنمه!ی درصد فک کن خدا ب این مهربونی ترو بسوزونه تو اتیش چرته بابا

هرچی پاعقب بزاری هارتَر میشن..!

بهشت و جهنم همین جاست 

اگر بهشت و جهنمی وجود داشت . کسایی که بهشت و جهنم و تبلیغ می کنن خودشون انقدر علاقه مند به این دنیا نبودن

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

نظرم اینه بعد اینکه یکی این حرفو زد از سر به پایین فلج شد و بدبخت زیادی علم علم می‌کرد اما در آخر همون علم نتونست جونشو نجات بده

امیدوارم فهمیده باشید کیو میگم

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩

اگر بهشت و جهنمی وجود نداشت مردم از ظلم کردن نمی ترسیدن 

بنابراین بهشت و جهنم ی دروغه برای کنترل کردن مردم

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
پس تاوان ظلمها که کردن ،این عدالت نیست اصلا،مگه حییوونیم

ماها همینجا پس میدیم یا نهایت تو زندگی بعد کسی ک مثلا یهو ی ملت رو بدبخت میکنه یهو پول هزارتاخونواده رو برمیدارع میره این اره کارش ب اونور کشیده میشه!

هرچی پاعقب بزاری هارتَر میشن..!
پس ای مورده های که میان ب خواب بقیه توهمه بعد از مرگ زندگی ابدیمون شروع میشه

من فک میکنم مرده هایی که میان توخوابمون چون ما بهشون فک میکنیم میان تخیلی هست ساخته ذهن خودمون