توروخدا دعوا راه نیندازیم ولی خیلی برام سواله اون روزی دیدم که دانشمند میگفت ازلحاظ علمی اگه بخایم بگیم بعد ازمرگ ما مثل یه مولکولی هستیم که خاموش میشه وبهشت وجهنمی نیست نظرشما چیه
" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زندهان زندگی ندارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهشت و جهنم نیست هرچی هست همین دنیاست!وقتی حس میکنی قلبت اتیش گرفته حس میکنی همه چی تموم شده این همون جهنمه!ی درصد فک کن خدا ب این مهربونی ترو بسوزونه تو اتیش چرته بابا
نظرم اینه بعد اینکه یکی این حرفو زد از سر به پایین فلج شد و بدبخت زیادی علم علم میکرد اما در آخر همون علم نتونست جونشو نجات بده
امیدوارم فهمیده باشید کیو میگم
طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷♀️🤷♀️ و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩