2777
2789

سلام من در بچگی بهم تجاوز شده موقع ای که 5سالم بود رفته بودم بیرون بازی کنم یه پسر عوضی و اونجا دیدم بهم گفت بیا بازی کنیم من گفتم نمیام کار دارم به بهونه اینکه فلان چیزو بهم میده گفت بیا باهم بازی کنیم منم بچه بودم نمیفهمیدم 5سال بیشتر سن نداشتم گفتم چه بازی روبه روی خونمون یه قبرستون بود منو کشید برد اونجا اونجا هیچ کس نبود منو نشوند رو پاش کارشو کرد 

الان 14سالمه هنوز یادم نرفته 

تروخدا کمکم کنید حس بی ارزش بودن دارم پدر بزرگم ماد بزرگم و مادرمو پدرم میدونن با یکی از خاله هام اگه به شماهم تجاوز شده بگید کمکم کنید چطور فراموش کنم روان شناسم نمیتونم برم یا زنگ بزنم چند وقت حالم خوب بود دوباره یادم افتاد 

ببخشید طولانی شد و وقتتون و گرفتم😞😔حس خیلی بدی دارم نمیدونم الان سالم هستم یا نه

تعداد رای : 10
نظرسنجی
در کودکی بهم تجاوز شده.........
7
70%
در کودکی بهم تجاوز شده........
3
30%

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو قبرستون!!خاک برسر چه هَوَل بوده.اصن حس آدم نمیاد تو قبرستون.اگرم بیاد ک خشک میشه سریع

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

۵ سالگی؟؟! 

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

الان عده ای گزارش میزنن یا میگن الکی میگی😕

یه گروهی هم میگن خودت خواستی حتما!!

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
کلاس چندمی عزیزم 

همسن دختر منه کلاس هشتمه😔هربار که همسناشو میبینم بدتر دلم خون میشه

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)