2777
2789
عنوان

معاینه پرده بکارت در پزشک قانونی .رابطه در حد کلاهک

| مشاهده متن کامل بحث + 34501 بازدید | 42 پست
کلا حس خوبی نیس هر دفعه چشمت ب اون شناسنامه و اون اسم بیوفته خاطرات بد آدم زنده میشه چرا آدم باید با ...

بله دقیقا فقط پاک شدن اسمش و بیشتر برای نگاه جامعه همین ‌.وگرنه همه میدونن والا دو سال نامزدی که نمیشه ادم به همدیگه نگا کنه یا همسر ادم طاقت بیاره . الان دوست هم میشن نمیتونن خودشونو نگه دارن چه برسه عقد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز سایت مال شماست؟؟؟؟ این یه آی دی جدیده زدم . تازه عضو نشدم

سلام خوبید ببخشید من کامنتتون رو دیدم راجب تست بکارت که رفته بودید ببخشید میخواستم ی سوال بپرسم حالا شما که تجربه کردید من دو سه بار طی فاصله های زیاد مثلا یک ماه دوماه فاصله رابط در حد کلاهک داشتم که در حد همون لبه ورودی بود ینی بیشتر نبود چون میتونستم کنترل کنم و خونریزی هیچی فقط خیلی کم درد اونم چون خشک بود و زور بود چون که تحقیق ک کردم انگار جوریه ک به شکل اولیه خودش برمیگرده، الان که دو سال گذشته، بنظرتون مشخص هست؟ برای تست بکارت ازدواج خواهش میکنم جوابمو بدبد از استرس خواب ندارم

سلام باکره یا ویرجین کسی است که دست نخورده باشه شما باکره نیستی ولی پرده بکارت شما دست نخورده و سالم است پزشکی قانونی هم برگه سلامت پرده را میده کاری به عشقبازی شما نداره البته اگر آسیب دیده باشه هم معلوم میشه نگران نباش

من تا مدتها بعد رابطه خونریزی داشتم پس اون خونریزی اولیه به علت بکارت نیست و فقط به خاطر انقباضات هس ...

پزشک ها

متخصص های زنان و متخصص های پزشکی قانونی همه توی رفرنس های علمی و معتبرشون راجع به هایمن و وجودش میخونن

توی عصر تکنولوژی همه ی اینا اثبات شده است