2777
2789

سلام وقت بخیر . بچه هااااااا کمکم کنین من تو دوران عقد میخوام جدا بشم .دو ساله عقدم .یکسال اخیر رابطه فقط در حد کلاهک داشتم چون پرده بکارتم ضخیمه که دکتر گفت شاید دخول انجام نشه و نیاز به یه جراحی سرپایی داشته باشه بعد مثل یه اسفالت عمل میکنه همسرم میگفت یه چیزی باعث دخول میشه مثل یه سد عمل میکنه .خلاصه الان داریم جدا میشیم و من برم پزشک قانونی ایا گواهی باکرگی میدن برای پاک کردن اسم همدیگه از شناسنامه؟؟؟؟؟؟ اونایی که تحربه داشتن بیان بگن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رابطه درحد کلاهک چیه:) فک کنم فهمیدم ولی اونه؟ کلاهک اسمشه؟:)))((

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

وقتی باجراحی بازمیشه فک نکنم بفهمه مگراینکه تغییرشکل داده باشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

راجب هایمن اطلاع نداری ؟یه سرچی بکن کلا بنظرم این معاینه چرته چون اصن چیزی مشخص نیست چه رابطه داشته باشی چه نه یه شکله بعدشم شما واژینیسموس داشتی اونم که میگه یه چیزی مث سد بوده دقیقا تجربه ی همه ی کساییه که واژینیسموس داشتن یعنی انقباض غیر ارادی و اون انقباض باعث میشده که فک‌کنید یه مانعی مثل دیوار وجودداره بعدشم چیزی به عنوان پرده بکارت ضخیم در حدی که بخای عمل کنی وجود نداره این دکترا نمیدونم چرا سوادشونو بروز نمیکنن حرفای ۵۰سال پیشو میزنن اخه اصن بکارت مثل یه پرده نیست که یکدفعه بکنی داخل و پاره شه که حالا بخاد یه مدل ضخیم باشه یه مدل نازک 😶