2777
2789

یادم میفته چچچقققدر برای ادما بیخود کادو خریدم

برای بچه جاری سابقم

یه چوب کبریتم بهم کادو ندادن

برای بچه های دوستام تو تولدایی که حتی نرفتم

مهریه ای که بخشیدم که به کنار

یعنی من یازده ساله دارم برای همه کادو میخرم

بسه دیگه بسه

اگر پول همه اینا رو جمع میکردم الان قصر داشتم

هستیا و آتنا الهه خرد و دانایی زنان بودند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تا ۳ سال پیش همین بودم الان تا کسی قدمی برام ور نداره عمرا

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
چجوری دلتون میاد کادو بخرین واس دیکران ؟من اصلا دلشو ندارممم

بهترین حس دنیاست

ولی بایدگیرنده کادوشعور داشته باشه

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

مثل من مهمون داشته باشم پذیرای کامل همه چی ولی من برم بقیه هیچ کاش لااقل قدر میدونستن من واسه دختر خواهر شوهرم وپسر جاریم چقدر دادم لباس بدون مناسبت  چون دیدنواسه دخترم دارم خرید میکنم اون وقت اونا واسه تولد دخترم 50تومن واقعا از مهربونیم همه سواستفاده میکنن

منم تا ۳ سال پیش همین بودم الان تا کسی قدمی برام ور نداره عمرا

ببین مثلا برای یه دوستم برای بچه هاش و خودش کادومیخریدم اونا هم اومدن خونمون و کادوهای توپ برامون اوردنا

یا مثلا برای استادم خریدم اونم کمک مالی بهم زیاد میکنه

اما برای کادوهایی که برای بچه جاریم و بچه دخترداییم خریدم پشیمونم چون هیچ خیری ندارن خودشون و نداشتن

هستیا و آتنا الهه خرد و دانایی زنان بودند.

حالا من مشکلم برعکسه 

دلم نمیاد پول خرج کنم برای کادو دادن به هیشکییییی 

اصلا دلم نمیاد خیلی سختی کشیدم و دارم میکشم 

واقعا نمیتونم دلم نمیاد پولمو خرج کنم 

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
2810