2777
2789
اگه بپرسی که یا زیر بار نمیره یا این جریان کش پیدا میکنه. اگر زندگیت خوبه خودتو اذیت نکن از این گوشت ...

زورش میاد که شوهرم برام یه یچی بخره یا باهم جایی بریم رفته بودیم مسافرت حرفم زده چرا این برده و فلان 

فراموش کن بگذر ذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ نَادَى مُنَادٍ مَنْ كَانَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ فَلْي ...

برام سواله که آیا واقعا در قبال همه باید گذشت کرد ، پس آدمی که مدام داره آزار میده دیگران رو چطوری باید بفهمه و تغییر بده رفتارشو ، آیا باید کوتاه بیاییم و اونم تا آخر عمرش با روان دیگران بازی کنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما به روش بیار شاید نگفته  خواستن بین تو مادرشوهرت اختلاف پیش بیارن

نه گفته به شوهرمم گفته که چرا زنت میبری الان گردش و فلان شوهرمم جوابش داده گفته حتما وقت و پولش دارم که میبرم ولی من نمیدونستم همین چتد روز فهمیدم 

برام سواله که آیا واقعا در قبال همه باید گذشت کرد ، پس آدمی که مدام داره آزار میده دیگران رو چطوری ب ...

عزیز میتونی تغییرش بدی ؟ میتونی اخلاقش خوب کنی ؟  اگر میتونی بسم الله 

اگر نمیشه جز اذیت کردن خودت و عزیزانت  بحث  و دعوا به جایی نمیرسه ... تا میتونی محبت کن  گاهی محبت کردن دل سنگ نرم میکنه نه اینکه حمالیشون کنی فقط جواب بدی با خوبی بده ...دیدی ادم نمیشن فاصله تنها کاره فاصله بگیر ازشون

زورش میاد که شوهرم برام یه یچی بخره یا باهم جایی بریم رفته بودیم مسافرت حرفم زده چرا این برده و فلان ...

اکثرا همینجورین بدشون میاد پسرشون چیزی واسه زنشون بخره بنظرم اگر بهش بگی خیلی بد ادامه پیدا میکنه ولی هرچی اهمیت ندی خیلی زودتر خسته میشه 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.