2777
2789
عنوان

دعوا سخت با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 73 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهم گفت بی همچی و بی عقل سکوت نمیشد بخدا

عزیزم انکار کردنش یعنی غلط کردم . وقتی به غلط کردن افتاد دیگه ادامه نداره این وسط هم خودت میدونی چی شده و هم خودش . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
نه میخاستم شوهرم و پدرم باور کنن

شوهرت و پدرت عقل دارن و فوری فهمیدن چی شده . از پسرت هم میپرسن . دنبال کردن و قرآن آوردن لازم نبوده . با علو طبع و خیلی مقتدرانه میگفتی «خب تمام شد » در مواقع عادی همه بزرگوار هستن . در همچون مواقعی داشتن عزت نفس شرطه . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
واسه یه حرف الکی قرآن چرا آوردی عزیزم قسم قران راست و دروغش سنگینه

راست و دروغش سنگینه یعنی چی؟ منم چند سال قبل یه کنتاکت با مادرشوهر داشتم که پشت سرم خیلی حرف زده بود و رفتم بهش گفتم چرا اینطوری گفتی باردار بودم حالمم بد بود 

فوری رفت قرآن آورد که من نگفتم و اینا منم میدونستم داره دروغ میگه قرآن را ازش گرفتم گذاشتم کنار و گفتم حرمت قرآن را نگه دار و نذاشتم ادامه بده

ولی دیگه نماز خوندن اون آدم را هم باور ندارم

اونم هیچ مرگش نشد لعنتی

راست و دروغش سنگینه یعنی چی؟ منم چند سال قبل یه کنتاکت با مادرشوهر داشتم که پشت سرم خیلی حرف زده بود ...

میگن بده برا مامانم پیش اومد قران اوردن ولی دست نزاشت اونی که دست گذاشت بعدش سه تا مرگ جوون  پشت هم تو فامیلشون افتاد گفتن از سنگینی قسم قران بـوده دیگه نمیدونم راسته یا نه

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد
تو میگی صبحونش تو رختخوابش بردم پس چرا داشت میرفت جای دیگه بودی حتما از این کارت ناراحت شده کم محلی ...

عزیزم. داشت اماده میشد بره دکتر.من تو حیاط بودم داشتم از دستشویی میومدم ینی دستشویی نرم🙄

😍همسرم و بچه هام😍