2777
2789
عنوان

دعوا سخت با مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 73 پست

واا چرا خونتو ول کنی من با پدر شوهرم دعوای اساسی کردم حقم داشتم ب خانوادم فش داد شوهرمم سمت من بود چون میدکنست حق دارم با نامادریش هم بحثم شده ولی همیشه ور دل شوهرم بودم هیچوقت ولش نکردم اون چیکار کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سایت عجایبه اینجا...دیدیم مادرشوهرا متلک بندازن اخم و تخم کنن پشت سر بدگویی کنن ولی ندیدیم رک و بی دلیل بگن بی شرف و بی عقل🙄؟؟؟؟؟

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

حالا پیرزن چیکار کنه بیاد بگه اره به بچت اینطوری گفتم ؟ 

درسته خیلی اشتباه کرده ولی واسه هر چیز کوچیکی ادم قران نمیاره که طرف قسم بخوره 

معلومه پیرزن مغروریه جور دیگه ای باهاش رفتلر کن کلا ...

All is one 

خودت ی چیزی همونجا بگو تا فیها خالدونش بسوزه جرات نمیکنه به کسی هم بگه چون الکی که چیزی نمیگی اونم ی کخی ریخته

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بنظرم نباید به همسرت و پدرت میگفتی درسته اشتباه از اون بوده ولی حتما رفتاری کردی که اون اشتباه برداشت کرده آدم سنش هرچی بالا تر میره زود رنج میشه اونم مادرت حساب میکردی مگه مادرت تاحالا باهات دعوا نکرد؟کارو نباید به قسم خوردن میکشیدی 

وقتی انکار کرد دیگه اصلا نباید ادامه میدادی . ‌‌‌‌دو  روز مهمون هست تمام میشه میره . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران .