2777
2789

۲۰ سالمه فارغ التحصیل انسانی باهدف فرهنگیان  امسال دومین سالی بود که تصمیم گرفتم پشت کنکور  بمونم ،از طرف یه موسسه بورسیه  رایگان کلاس زبان شدم و حدودا ۴ساله کلاس زبان هم میرم ،نمیتونستم دوتا رو باهم هندل کنم برای اولین بار تو این ۴سال این ترم رو مشروط شدم  بهانه هم برای کم کاری  وزبان نخوندم  کنکور بود ولی حقیقتا الان که فکر میکنم میبینم نه به کنکورم رسیدم نه به  زبان یعنی از ین شاخه به اون شاخه پریده واز هر دوتا افتادم  اگه کلاس زبان رو نرم و وقفه بندازم بورسیه رایگانش دیگه اعتبار نداره و خودم باید هزینه کنم که هزینش فعلا برام سنگینه 

راستش این تمام مشکل نیست من متاهل هم هستم وبه احتمال خیلی زیاد امسال عروسی میگیریم  ومسئولیت زندگی هم اضافه میشه 

وباید پرونده کنکور رو هم ببندم 

اصلا دلم نمیخواد با کسی حرف بزنم ولی شماها که غریبه اید پس میدونم سرزنش نمیشم 

شما جای من بودید چه میکردید؟

زبان رو کنار میزاشتید وتمرکز میکردین برای کنکور تا شاید فرهنگیان بیارین حتی سال دیگه باوجود متاهل بودن وزندگی ودر صورت قبول شدن دانشگاهی که  دو ساعت با محل زندگی خودت فاصلس 

یا امسال پرونده کنکور رو میبستید هر چی قبول شدید دولتی پیام نور و.... ادامه دادن زبان ومدرک گرفتن شهر خودت و معلم زبان شدن هرچند که استخدام نمی شی ودرامد زیادی هم نداره؟

خودم هردو رو دوست دارم ولی مورد اولی قلبم براش میتپه❤

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی هر آنچه که خیر است  ومانمیدانیم✨🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من درک نکردم،

می دونی چرا؟

چون با شرایط وحشتناک کنکور دادم و رتبه ام هم عالی شد.

آدم مجرد خیییییییییییییییییییییلی وقت آزاد داره.

منتها نمی فهمه تا زمانی که مادر بشه و ببینه که چقدر آزاد بوده.

معلومه که معلم رسمی شدن چ دانشگاه رفتن بهتر و عاقلانه تر از مدرک زبانه

💔🖤

بنظر من تمرکزتو بزار رو کلاس زبان ببین عزیزم قبولی فرهنگیان از همه مهمتر مصاحبش خیلی سخته و اینکه اگر بخای فقط جاهای نزدیکو بزنی شانس قبولیت خیلی میاد پایین از طرفیم داری برا ایندت تصمیم میگیری حرف یروز دوروز نیستشما دیر یا زود بعد ازدواج بچه دار میشی اصلا چندسال بعد با وجود معلمی خیلی سخت میشه بنظر من برو زبانتو کامل یاد بگیر بشو مدرس زبان کلاس های خصوصی ترجمه اینارو قبول کن اینجوری کسی رییست نیست خودت برای خودت کار میکنی دوست داشتی یروز میری یروز نه شیفت صبح میری یا عصر کارت دست خودته

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
بنظر من تمرکزتو بزار رو کلاس زبان ببین عزیزم قبولی فرهنگیان از همه مهمتر مصاحبش خیلی سخته و اینکه اگ ...

کی گفته مصاحبه سخته؟ تو مصاحبه رتبه های زیر ۱۰۰۰ رو به ندرت رد می‌کنند و بیشتر تحت تاثیر رتبه است. ایشون اگر علاقه به معلمی داره و شغل ثابت می خواد به نظرم خیلی بهتر از زبانه

کی گفته مصاحبه سخته؟ تو مصاحبه رتبه های زیر ۱۰۰۰ رو به ندرت رد می‌کنند و بیشتر تحت تاثیر رتبه است. ا ...

با توجه ب شرایط اسی من گفتم میگه نخوندم زیاد و فلان بعد رتبه زیر هزار میاره ایشالا ک بیاره 

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻