2777
2789
عنوان

کسای ک همراه بانک مهر ایران دارن بیان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 20 پست
کسی میدونه شرایط گرفتن وام از این بانک چیه؟

اگه کسی از اطرافیانت اونجا حساب داره معدل حساب اونو میگیرن به تو وام میدن

من از رو معدل حساب شوهرم ۱۶۵ ملیون گرفتم ولی ماهی ۸و ۲۰۰قسط میدیم ۲۴ماهه دیگه میتونی مثلا ۳سال طول بکشه اون مبلغ قسطت پایین تر میشه

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
واسه این پرسیدم گفتم بینم ارزش داره پول بریزم روش یا ن الکیه

والا خواهر شوهرمن ۸۰ملیون خوابوند ۱سال تا وام بگیره

بعداز ۱سال گفتن ۴۰ملیون وام میدیم

اونم نگرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کسی از اطرافیانت اونجا حساب داره معدل حساب اونو میگیرن به تو وام میدن من از رو معدل حساب شوهرم ...

نه اطرافیانم ندارن ،فقط میخوام ببینم ۱۰۰ میلیون بزارم بعد چقد میتونم ۱۰۰ میلیون بگیرم ۳ ساله؟

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
نه اطرافیانم ندارن ،فقط میخوام ببینم ۱۰۰ میلیون بزارم بعد چقد میتونم ۱۰۰ میلیون بگیرم ۳ ساله؟

زنگ بزن یا یه سر برو بانک سوال کن من دقیق نمیدونم عزیزم

2805
اگه کسی از اطرافیانت اونجا حساب داره معدل حساب اونو میگیرن به تو وام میدن من از رو معدل حساب شوهرم ...

چطور گرفتید این مبلغ

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،