2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علاوه بر دو‌مورد بالا بیماری هم اضافه کنید و ترسم از تنها موندن دخترم

ایشالا زودتر خوب شی عزیزم

الان همه چی درمان میشه

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

دلت بسوزه من اینقدر خوشبختم که نگوووو

الان رو تختم لم دادم ماساژورم ماساژم میده بهد میخام برم تو استخر یه تنی به آب بزنم خوابم نمیبره

به ماه نگاه کنم یکم بعد بیام بخوابم صبحم باید برم شرکت ای بابا پس فردا هم یه سفر کاری به اروپا دارم من بخوابم که کلی کار دارم فردا😎😎😎😎

ای خدا  منی ک خودم اصرار کردم برا انتخاب شوهرم و حالا پشیمونم  پشیمونیمم اینه پول نداره ...

حداقل بدت نمیاد ازش

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
اخه من نمیتونم 😭😭😭

منم مشکل دارم زندگیم بدون دلیل خراب شد و....

شوهرم یه روز اومد گفت میخوام طلاقت بدم و دو تا بهونه مسخره آورد و...

خیلی بهم سخت گذشت ولی گذشت ...

البته الان شوهرم افتاده به غلط کردن ولی من برنمیگردم چون لیاقت منو نداره

الان انقدر آرامش دارم انقدر وجود خدا با تموم مهربونیاش رو حس میکنم

خودتو نباز زندگی خیلی زیباست تا وقتیکه دست خدا رو ببینی توی زندگیت

منم مشکل دارم زندگیم بدون دلیل خراب شد و.... شوهرم یه روز اومد گفت میخوام طلاقت بدم و دو تا بهونه م ...

چقد سخته‌‌‌‌...رل من ۳ ماهه ولم کرد رفت خیلی شکستم...تازه اینک ی رل بیخود بود من اینجور شکستم....عزیزم چیکار کردی حالت خوب شد؟من حالم خیلی بده

چقد سخته‌‌‌‌...رل من ۳ ماهه ولم کرد رفت خیلی شکستم...تازه اینک ی رل بیخود بود من اینجور شکستم....عزی ...

هر چی که تو ذهنم بود رو می نوشتم و آتیش میزدم و ورزش کردمو میکنم و به خودم میرسم و کلا خودمو خیلی دوس دارم و احساس میکنم خدا خیلی کمکم کرد حالم خیلی خوبه

هر چی که تو ذهنم بود رو می نوشتم و آتیش میزدم و ورزش کردمو میکنم و به خودم میرسم و کلا خودمو خیلی دو ...

مشکلم ابنه خودمو دوس ندارم.. اعتماد ب نفس ندارم احساس پوچی میکنم...

مشکلم ابنه خودمو دوس ندارم.. اعتماد ب نفس ندارم احساس پوچی میکنم...

برای خودت وقت بزار 

مثلا روزی یه صفحه کتاب بخون 

ورزش کن و... 

به موهات برس به اندامت برس و... 

صبحا به طلوع خورشید و غروب به غروب خورشید نگاه کن

یه کلاس هنری شرکت کن

با دوستا هم سن ت تفریح کن و..

سعی کن در لحظه زندگی کنی با روزی یه ساعت شروع کن و به گذشته و آینده ت فکر نکن در لحظه باش 

اینا حس ارزشمندی به آدم میده انجامش بده

2810