2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247825 بازدید | 2046 پست

منم پوستم مختلطه جوشای زیر پوستی داشتم پوستمم خیلی کدر و خسته و صورتم کلا تکیده بنظر میرسید چنتا لکم رو صورتم بود که از طریق یکی از دوستام با به خانمه آشنا شدم که دوتا کرم گیاهی دست ساز میسازه واقعا عالی بود معجزه کرد پوستمو مثل آینه کرد جوشام منافذ لک همشون محو شدن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پوستم مختلطه جوشای زیر پوستی داشتم پوستمم خیلی کدر و خسته و صورتم کلا تکیده بنظر میرسید چنتا لکم رو صورتم بود که از طریق یکی از دوستام با به خانمه آشنا شدم که دوتا کرم گیاهی دست ساز میسازه واقعا عالی بود معجزه کرد پوستمو مثل آینه کرد جوشام منافذ لک همشون محو شدن 

دوستان این عکس بالا پوست درب و داغون منههمش جای جوشهپوستم تیره و ماتهواقعا به خاطر این وضعیت شدیدا افسرده شدمسه روز رژیم میوه و سبزی جات گرفتم بی اثر بودچیکار کنم

به نظرم بهتره بری متخصص پوست 

دوستان

یه گروه داخل ت.لگ.ر.ام تشکیل شده فقط اعضاش هنوز کمه،

یه گروه کاملا هدف دار و برنامه ریزی شده.

فقط مخصوص خانم ها

گروه مخصوص ارایه تحربه ها ومشورت و‌پرسش و‌پاسخ و چت و مشاوره و‌نتیجه ی تمرین هایی که داده میشه هست،

و کانال مخصوص ارایه ی تمرین و مطالب اختصاصی مشاور هست.

اگه خواستین به گ ر وه ملحق بشید به آیدی من پیام بدین

S_sbb@

عاشقتم دخترخوشملم