2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247814 بازدید | 2046 پست
بچه ها من یک ماهه بیشتر تو رژیمم چیزى به اسم قند و روغن و چربى نخوردم اما جوش زدم بیا و ببین بزرگ نزدیک گلو دردم میکنن یکم غیر درد دار هم زدم ! از چیه جوشا من ؟؟ هورمونى هم نیست چون قبلا آزمایش دادم
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من مطمئنم مشکل جوشام داخلیه 😭😭😭😭 ماسکم عالى بود همون زردچوبه و یه روز سفیده و لیمو لکام رفت اما بازم جوشششش زیر پوستى و ریز و سفت هم زدم
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
وا! پیداش نمیکنم! یعنی فانتزی دارم در این حد؟! سونیا من تا قبل از تولد دخترم پوستم از نظر جوانی به نسبت سنم عالی بود، الانم چین و چروک ندارم منتهی پوستم نشاط و طراوت نداره دیگه و خیلی شُل شده خب من ٤١ سالمه یه مقدارش اقتضای سنه یه مقدار خیلی زیادی اما به خاطر استرس و خستگی و بیخوابی به خاطر این فسقل خانمه! ماسک و اینها نسبتا مرتب استفاده میکنم خیار انواع میوه سفیده تخم مرغ ماسک خاک رس مرتب هم ضد آفتاب و مرطوب کننده و اینها به راهه اسکراب هم نسبتا مرتب انجام میدم تغذیه ام هم سالمه با این حال بهتر نمیشه به اونصورت بخصوص زیر چشمم خیلی خراب شده، نمیدونم چطوری بگم؟ چشمام پیر شدن انگار! ما بصورت إرثی پلک افتاده داریم ولی خب اون افتادگی قبلی کجا و الان کجا! من چیکار کنم؟! ممکنه الان منو ببینی بگی خیلی هم خوبه پوستم! منتهی خب مقایسه میکنم با ٣-٢ سال پیش، اندازه ١٠ سال شکسته شدم توی عکس ها بخصوص خیلی تفاوت رو میبینم
سارا جون عین من شدی پوست من تا دو سه ماه پیش برا همه مثال زدنی بود اما یکدفعه شروع کردم جوش زدن ریز و درشت صبخها عرق کاسنی و شاهتره و خاکشیر ناشتا میخوردم که جوشام شروع شد خلاصه بیخیال اون شدم ولی همچنان دارم جوش میزنم نه به شدت قبل ولی... منم نه مشکل هورمونی دارم نه کیست و مشکلات زنانگی و تغذیمم عالیه دیگه به بن بست رسیدم
سلام میا جانم ببخشید دیر شد درگیر درسم پدرم درومده😑 والا موردى که گفتى رو تجربه نکردم که بتونم جواب بدم عزیزم نمیدونم🤔 سوالت میمونه اینجا تا بیان بچه ها تجربشون رو بگن
2810