2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247807 بازدید | 2046 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونیا من خیلی وقته دارم تاپیکتو میخونم ولی فرصت نمیکرردم از گفته هات استفاده کنم الان بالاخره تونستم پیاز بذارم رو صورتم.تاثیرشو میام میگم منتها من بخور ندادم فعلا ندارم باید. بگیرم. مشکلی نیس که از این بابت؟ ینی قبل بخور پیاز گذاشتم
خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
با اجازه سونیا جان . چون صحبتش شد میگم برای دوستانی که مشکل یبوست دارن سبوس برنج یا گندم بخورید همون روز اول تاثیر فوق العاده اش رو میبینید. و دیگه اینکه سبوس واسه پوست و مخصوصا واسه ریزش مو عالیه.
ماتیک جان حنا رو اگه بالاى یه ساعت بزارى مداوم روش رو یک نایلون بزارى خیلى خوبه ولى هفته اى چند بار هم زردچوبه ولیمو ترش رو امتحان کن عالیه واسه کشاله ى ران میکرو هم به شرطى که تعداد جلسات مشخص شده رو مرتب و تا آخر برى چرا که نه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
رز جون بخور بیشتر براى اماده سازى پوست براى جذب بهتر ماسکه اما خودشم باعث تمیز شدن بوست میشه بعدش اگه نمیخواى ماسک بزارى با یه مشت اب سرد صورتت رو بشور منافذ بسته شه بخور بانونه شفاف میکنه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
2810