2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247801 بازدید | 2046 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه چیزی بگم. من یه مدت بخور دادم ساده. یعنی فقط با اب خالی. بعد پوستم هم روشن شد. یه جا هم دیدم نوشته بود همون بخور ساده هم پوستو روشن می کنه. حالا می خوام بگم بابونه هم دم دستتون نبود همین طوری هم بخور بدین خوبه http://blog.amaziran.com/%d8%b4%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d9%88-%d8%b1%d9%88%d8%b4%d9%86%db%8c%d8%9b-%d8%a7%d8%b1%d9%85%d8%ba%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%ae%d9%88%d8%b1-%d9%be%d9%88%d8%b3%d8%aa/
تجربه من از ماسک پیاز: پیاز رو رنده کردم سه ساعت تو یخچال بود بعد گذاشتم رو پوستم انقدر چشمام سوخت و اب اومد که بیشتر از 20 دقیقه نتونستم تحمل کنم شستمش . برخلاف اکثریت که گفتن همون بار اول تغییر کردن من هیچ تغییری احساس نکردم. ولی بعدش تا 3_4 ساعت مثل مریض آسم شده بودم نمیتونستم درست تنفس کنم. دیگه عطاش رو به لقاش بخشیدم.
عزیزم ضد آفتاب رنگى فقط نزن ترجیحا براى پوست چرب بگیر چون مستعد جوشى اگه هم نه حتما اویل فرى باشه برنداى خوبم زیاده
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام خانما من یه راهنمایی میخواستم ارزتون هم واسه خودم هم مامانم موهای من بخاطر گذاشتن زیاد رنگ و دکلره وز شده و انگاری یه جوری شده اصلا نوک موهام خیلی بده چی توصیه میکنین چیکار کنم کراتینه خوبه آیا؟هزینش چقدره؟و یا دارویی چیزی میدونین خوب بشه؟موهای مامانمم خیلی بد شده خشکه خشکه مثل سیم و خیلی کم پشت شده با اینکه سنشم کمه 40 سالشه خیلی وقته موهاش اینطوریه یه راه حل میخوام مرسی تورو خدا راهنماییم کنین خدا خیرتون بده
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤
عزیزم موی سوخته رو باید قیچى کرد تنها راهش همینه من دکلره کردم بعدش با اینکه اصلا نسوخته بود فقط وز شده بود قیچیییی الان تا رو شونمه دیگه بشون میرسم رنگ هم میزارم ولى مراقبت میکنم نرم کننده عمیق سینره میزنم عالیه یه تیوپ بزرگه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
آخه با نرم کننده موهام میره .موهای مامانم هم همینطور.نمیتونم کراتینه کنم؟البته موهای من خودش صافه اصلا یه موجم نداره بخاطر وزاش میگم
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤
2810