2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247801 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الیم جان حتما باید دکتر برى چیزى نیست تو تاپیک بش برسى حتى شده دکتر عمومى یه سر برو اگه واسه گرمى باشه خودت و بدنتُ خنک کن
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
زیادم گرمی نمیخورم من همیشه جوش درمیاوردم ولی کم بود و بعد از زایمان تا یه سالگی دخترم اصلا جوش نزدم ولی بعداون روز به روز شدیدتر میشه خودمم فک میکنم از استرس و بیخوابی باشه ولی نمیدونم چیکارکنم
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤
یه مدت سرخ کردنی و غذای چرب نخورین تا میتونین سبزیجات و میوه مصرف کنین. تفاوت رو به وضوح احساس می کنین
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
به نظر من جوش زدن میتونه بر اثر کمبود یه ویتامین خاص باشه که همه رو میشه از طریق تغذیه جبران کرد و فقط در مواقع ضروری مکمل خورد
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
دوستان من از امروز میخام بخور بابونه و ماسک پیاز شروع کنم. ولی از سونیا جان چند تا سوال دارم. اول اینکه بعد از ماسک پیاز میشه حمام کنم؟ دوم اینکه گفتی تو دوره درمان مواد شیمیایی استفاده نکنیم ایا مرطوب کننده هم شاملش میشه؟ اگه اره خب بجاش چی بزنم اخه من بدون مرطوب کننده نمیتونم. ممنون میشم جوابمو بدی
سلام شاه پسند جان.
بله میتونید حمام برید.خود من چند ساله هرروز صبح حمام میرم😊
بله مرطوب کننده میتونید استفاده کنید اما استفاده نکنید بهتره.میتونید از گلاب یا خیار استفاده کنید.اگر دیدید نمیتونید و حتما باید مرطوب کننده باشه موردى نداره استفاده کنید😘
2810