2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247798 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مایونز خیلى چربه جوش میاره برا پوستا خشک خوبه پرپین جون من فعلا پودر شیرین بیان و زردچوبه و اب لیمو میزنم اینا سه تاش خاصیت ضد لکى داره ولى ماست رو هم بش اضاف میکنم که رنگ زردچوبه رو پوستم رو کم میکنه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
وای سونیا جووون یه دنیا ازت ممنونم تو فوق العاده ای همشهری خیلی ممنون بابت تاپیک عالی و مرسی که تجربیات و به بقیه انتقال میدی من یک هفته اس ماسک پیاز میزارم عجییییییییییب برام تاثیرگزار بوده مرسی مرسی مرسی
خدای مهربونم مرسی که من به آرزوهام رسوندی [smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
شاید جون تو یه مرکز تخصصی پوست انجام دادم تو شهرمون (من تهران نیستم)، هر جلسه 200 می گیره یه دونه محلولم اول خریدم که فکر کنم ویتامینه برا کلاژن سازی اونم حدود 70 تومن، درد خاصی نداشت قبلش بی حس کننده میزنن ظرف 20 دقیقه صورت بی حس میشه بعد با یه وسیله سوزن سوزن رو پوست کار می کنه، جای زخمی هم نموند برا من فقط یکی دو روز مختصر قرمز شده بود جاش که اونم ترمیم کننده و زینک اکساید زدم رفت
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
خانمها مامانم 52سالشونه پوستشون خشششششکک در حدی که میسوزه بنظرتون چیکا رکنن البته گاها رو چونشون جوشم میزنه فعلا لطفا برا نواحی خشک ک میسوزه یه راه حل بدین ممنون خیلی ناراحتشم
خدایا ما را به حال خود مگذار......
2810