2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247790 بازدید | 2046 پست
من در مورد پوست خشک اطلاعى ندارم عزیزم.اما حواست باشه روغن فندق براى مو خوبه نه صورت.فکر کنم بادام تلخ خوب باشه براى صورتت.ولى باز هم بپرس.
من چون پوستم چربه روغن تا به حال استفاده نکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها واسه برگردوندن رنگ لب و کاهش تیرگى هفته اى سه بار این اسکراب رو انجام بدید شکر+آبلیمو میتونید شکر و عسل هم بزارید یا عسل رو بهش اضافه کنید بعد خوب لبارو باهاش ماساژ بدید بعدشم یکم چرب کنید لبو شیر سرد و زردچوبه هم قاطى کنید لبو فوق العاده روشن میکنه 👄🤗😍
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
معرفی داروی صاف کننده خون
شاید دارویی که بیشتر در درمان استفاده می‌شود، داروی صاف کننده خون است و فواید زیادی دارد مخصوصاً برطرف کردن جوش صورت و صاف و شفاف شدن پوست. از فواید این دارو درمان غلظت خون، برطرف کردن آلودگی خون، درمان انواع حساسیت، برای کبد مفید است و برای کودک هم مفید است و کک‌ومک و لک را درمان می‌کند. در روایات مفرداتی برای صاف کردن خون معرفی‌شده و ما آن‌ها را جمع کردیم و این دارو به دست آمد. . این دارو شامل عناب دو واحد، کاسنی پنج واحد، برگ چغندر پنج واحد، تخم کاهو سه واحد، برگ کاهو سه واحد، ریشه ایرسا (زنبق) دو واحد، آلو خشک دو واحد، دانه انار خشک چهار واحد است. البته اگر دو واحد گل بنفشه هم اضافه شود خوب است. واحدها بر اساس وزن است.
منبع:
eshia.ir/Feqh/Archive/text/tabrizian/teb/94/950118/”صاف کننده خون”
زندگی زیباست ای زیبا پسند🌹
خوردنیه این دارو عزیزم ؟
یا ماسک ؟
من امروز زردچوبه و پودر شیرین بیان رو با اب یه نصفه لیمو تازه مخلوط کرد خمیر رو زدم صورتم عالى بود بعدش😊
فقط بعدش زرد شدم
که اونم زود رفت با شستن زیاد
ولى یه مقاله خوندم نوشته بود آزد نخود بریزید تو ماسک زردچوبه رنگ نمیگیره یا کمتر میگیره
من از فردا ارد نخود هم بش اضاف میکنم
چون تنبلم عاشق ماسکا اینطوریم
چن تا پودر باشه دم دستم با یه چى مایع خمیرش کنم زود بزنم
زردچوبه عالیه بچه ها
پوست رو شفاف و لکه ها رو روشن میکنه
لیمو هم که معرف حضور همه هست🤗
من دوستم پوستش خیلى خشکه روغن زیتونم تو ماسکش میریزه
از امروز زردچوبه + آرد نخود + لیمو + پودر شیرین بیان رو میزنم روزى ١٥ مین نتیجه رو بتون میگم
بهد از شستن این ماسک حتما مرطوب کننده مناسب پوستتون بزنید
فعلا با همین بار اول راضیم
چون قبلا برا بدن استفاد کردم مخلوط زردچوبه و ابلیمو خالى رو و عالى بوووده فردا همراه عکس براتون میزارم که ببینید چقد بزارید از هر کدوم که زرد نشین
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام خانم هاى گل و همراه همیشگى😘
از لطفتون واقعا ممنونم که همیشه همراهى میکنید.
راجع به اون داروى خون در حال تحقیقم.
یه ماسک کشف کردم مثل ژلاتین و شیر هست براى صورت
ماسک میوه هاى استوایى freeman.مثل پلاستیک روى صورت خشک میشه.راحت کنده میشه.پوست رو پاکسازى میکنه.اما همچنان من ماسک طبیعى رو ترجیح میدم😉
عزیزم من نمیشناسم اما مطمئنم سرچ کنى پیدا میکنى چون چندتا دکتر معروف هست ولى انقد زود میخواى شاید نوبت دکتر خوب زود گیرت نیاد
2810