2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247790 بازدید | 2045 پست
اگه نسخه ى اون پزشک رو دارى هنوز او دفترچت ؛ بده داروخونه برات بخونه ببینى چیه دارو قبلیت
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام سونیا جون خوشحال وممنونم که دوباره تاپیک خوبتو برگردوندی گلم یه سوال دارم من تو این مدت طبق دستور شما از دستور بخور و ماسک پیاز و ماسک عسل استفاده می کردم اما همچنان جوشهام ادامه داره و جوش هایی که میزنم جوشهای درشت زیر پوستی هست میخوام ببینم با این تفاسیر امیدی هست که اصلا با این روش به جواب برسم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونیا جان به طور کلی من حتی توی دوران بلوغ هم جوش نداشتم یهو تو سن 22 صورتم یه عالمه جوش چرکی ریخت بیرون خیلی وحشتناک با خارش و سوزش و کنار هم وقتی ام خوب میشو لک قرمز از خودش میذاش ازمایش خون دادم و هورمونام اوکی بود مجبور شدم واسه حفظ پوستم زیر نظر پزشک یک سال راکوتان مصرف کنم که مشکلم حل شد کامل و تا حالا خوب بودم باز الان نزدیک 1 ساله جوشام شروع شده که زیر پوستی و کوچیک بودن اما نه به شدت گذشته و فقط نزدیک پری و توی خود پری ولی الان 6 ماه که همون جوشای پری تبدیل شدن به جوشای درشت زیر پوستس همراه با خارش شدید توی دوره ای که از روش شما استفاده کردم پوستم روشن شد سفت ومحکم شد و حتی خط اخمم کم عمق شد اما جوشا هفته اول خوب بود اگه اشتباه نکنم هفته دوم برونریزی داشتم بعد خوب شد و حالا جوشای زیرپوستی و درشت با این تفاسیر به نظر شما باز برم دکتر یا این روش و ادامه بدم. خیلی عذر می خوام طولانی شد و بابت وقتی که میذاری ممنونم و امیدوارم انرژِی که میدی با بهترین اتفاقا بهت برگرده دوست خوبم
Dayana ممنونم عزیزم وظیفمه😘😘😘😘😘
ببینید اگر هورمون ها و ویتامین هاتون ok بوده به نظرم تا یه مدت ادامه بده.شبها قبل از خواب ماسک رب انار بذار یه نیم ساعتى بمونه روى صورتت.عسل رو متوقف کن بجاش خیار رنده شده بذار.اما بخور و پیاز رو داشته باش.یک ماه این کار رو بکن خوب نشد برو دکتر حتما آزمایش بده.
رز جان عسل نزن فعلاً.چیز هاى خنک مثل خیار رنده شده و رب انار بذار.پیاز رو ادامه بده.به جاى عسل خیار بزن.ماسک رب انار هم هر شب قبل خواب بزن.اینها پوستت رو خنک میکنن
2810