2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247798 بازدید | 2046 پست
ثمین جان من چون بند نمیندازم نمیدونم اما محلول اریترومایسین براى بعد از اصلاح استفاده میکنن.میسوزونه اما دیگه جوش نمیزنى من براى صورتم ژیلت استفاده میکنم.بند انداختن پوست رو داغون میکنه.البته من کم مو هستم
⚜⚜⚜خانم هایى که درباره ى یخ و ماساژ صورت با یخ سوال داشتن یه مقاله پیدا کردم:
✅برای ماساژ پوست صورت با یخ، چندان فرصت ندارید! خدای ناکرده در سرمای ملایم پاییز و سوز زمستان که نمی‌خواهید صورت‌تان را یخ ماساژ دهید؟ پوست صورت وقتی با آب سرد شسته شود یا با یخ ماساژ داده شود بسیار شفاف‌تر و شاداب‌تر از قبل خواهد شد، زیرا آب سرد یا یخ به صورت شما شوک می‌دهد.

حالا چه باید کرد؟ مقداری آب را داخل قالب‌های یخ بریزید و پس از یخ‌زدن، آن‌ها را به صورت دورانی روی صورت خود به مدت ۵ دقیقه ماساژ دهید و این کار را هفته‌ای ۲ تا ۳ بار انجام دهید.

این ماساژ باعث نرم‌تر و بازشدن تدریجی چین و چروک می‌شود و هم‌چنین باعث شادابی پوست خواهد شد.
شما می توانید از آب معدنی که حاوی عناصر معدنی است یا چای سبز دمکرده خنکشده یا قطعات میوه که خواص بسیار مفیدی دارند نیز استفاده کنید و آنها را به جای آب داخل قالبهای یخ ریخته و از یخ آنها برای ماساژ صورت خود استفاده کنید. در این صورت علاوه بر ماساژ صورت با یخ، پوست خود را ویتامینه نیز کرده اید.✅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سونیاجان منم بیشترژیلت میزنم ولی بااونم جوش میزنم مخصوصادوردهنم همین محلول ک گفتین رومیخرم ممنون ک جواب دادی
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
واقعاً می شه برای صورت هم ژیلت استفاده کرد؟ بعدش بدتر نمی شه؟ راستی برای جوش های بعد از اپیلاسیون و برای از بین رفتن قرمزی بعد از اپیلاسیون،می توانید از آب خنک یا یخ استفاده کنید. به این منظور، تکه ای یخ داخل یک حوله قرار دهید و آن را بر روی جوش ها قرار دهید. می توانید به جای استفاده از یخ، حوله نرمی را با آب سرد مرطوب کنید و روی جوش ها قرار دهید.( هر چند دقیقه یک بار، حوله را دوباره خیس کنید). بگذارید حوله حاوی یخ یا حوله مرطوب 10 تا 15 دقیقه روی پوست بماند. با اینکار منافذ باز، بسته می شوند. ژل آلوئه ورا هم خوبه. اینجا یه توضیحاتی داده بود. http://amaziran.com/%d8%ac%d9%88%d8%b4-%d8%a8%d8%b9%d8%af-%d8%a7%d8%b2-%d9%85%d9%88%d9%85-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d9%86/
آرزو جان نوع پوستت رو بگو تا من بهت ضد آفتاب معرفى کنم ؛ اگه پوستت چربه فقطططط بایودرما آکنه مت اگه براى جلوگیرى از لک زدن میخواى فتودرم اسپات بایودرما ضد لک هم هس دور چشمم میشه زد برند سان سنس هم عالیه و اگه چرب و خیلى جوشى هست پوستت ضد افتاب اکسفولیاک نوروا ... از هر برندى میگیرى به نوع پوستت توجه کن ؛ اگه چربه خیلى دقت کن که ضد افتابى نگیرى باش جوش بزنى از هر داروخونه اى بپرسى راهنماییت میکنه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
ارغوان جان اولین کار اینه اپیلاسیون نکنى چون منم واسم باعث موى زیر پوستى میشه چند بار ژیلت بکش ؛ در جهت مخالف نه ؛ موافق باید اون موها از زیر پوستت در بیاد که لکش بره بعدشم لیمو خوبه ؛ یه دونه از وسط نصف کن بمال به پات هر روز به مرور کمرنگ میشه از اسکراب ملایمم استفاده کن ماسک ماست و حنا هم روشن کنندس اگرم میخواى زودتر به نتیجه برسى ضدلک بدن بگیر از برنداى معتبر مثل دکتر مورد ؛ به اپیلاسیونم میخواى ادامه بدى بعدش پوستت رو ملایم کیسه سفیداب بکش از زیرش موها در بیاد
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام خانوما اگه ژیلت استفاده میکنین باید فقط یبار استفاده بشه دفعه دوم استفاده کنید جوش میزنید اگه مثل من حیغتون میاد دوربندازید الکل بزنید بزارید حموم برای دست یا پا یا جاهای دیگه استفاده کنید
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
نازیلا جان پست اول رو بخونى من نوشتم ؛ اون قسمت آبلیمو تازه + زردچوبه دارویى جواب نمیده خوراکى هم مولتى ویتامین ول وومن قرص ایمیدین یا هر روز زینک و یه روز در میون ویتامین اى
پیاز موجب تقویت کلاژن سازی پیاز هم مانند سیر بر فعالیت 2 نوع آنزیم که سبب ایجاد التهاب و تحریک پذیری پوست میشود، تاثیر گذاشته و با کاهش یا متوقف کردن فعالیت این دو آنزیم میتواند پوستی زیبا و بدون چین و چروک به ما هدیه دهد. پیاز علاوه بر دارا بودن ویتامین C و آنتی اکسیدان، حاوی ترکیباتی است که خاصیت ضدالتهابی دارد و موجب تقویت کلاژن سازی در پوست شده و در نتیجه از شل شدن و افتادگی پوست جلوگیری و آن را سفت میکند. آنتیاکسیدان های پیاز به جنگ چین و چروک میروند یکی از خواص پیاز، خاصیت آنتی اکسیدانی آن است. همانطور که دریکی از مطالب گذشته هم گفتیم آنتی اکسیدان ها تاثیر بسزایی در مراقبت از پوست دارند. آنتی اکسیدان های موجود در پیاز با رادیکال های آزادی که باعث ایجاد چین و چروک میشوند مقابله کرده و پوست شما را از چین و چروک محافظت میکنند. پیاز لایه بردار است عصاره پیاز چون دارای اسید های گیاهی است روی پوست میتواند پیلینگ مناسب انجام دهد، یعنی باعث ریزش و رفع لایه سلول های مرده و کراتینی پوست شود و این فعالیت، شادابی پوست را فراهم میآورد که ثمره این عملکرد داشتن پوستی بدون لک، جوش، تمیز و با طراوت بوده که در بررسی ها و تحقیقات به اثبات رسیده است. بعد از شستن پوست اگر لازم باشد بهتر است به مقدار لازم کرم گیاهی روی پوست مالیده شود. البته پوست های چرب معمولا نیاز به کرم ندارند. پیاز به جنگ آکنه ها میرود یکی دیگر از ترکیبات پیاز کرومیم(chromium)است. یکی از عوامل مهم در بروز آکنه وجود باکتری است که کرومیم میتواند میزان آلودگی های باکتریایی را کم کرده و به کمتر شدن آکنه کمک کند. بنابراین، با وارد کردن این ماده غذایی در رژیم غذایی روزانه خود میتوانید پوستی شاداب و زیبا داشته باشید.
2810