2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247800 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه شب در میون یه دونه پیاز رو رنده کن و آبش رو با مقداری عسل قاطی کن نباید زیاد شل باشه .نیم ساعت بمال روی پوستت .البته از چشمت اشک میاد ولی بعد از چند روز لطافت رو توی پوستت میبینی.البته که زیبا شدن و نگهدا ری از پوست دردسر داره .ماسک ماست و شاتره هم یه شب در میون .بعد آبکشی باید گلاب بزنی و هیچ وقت آب صورتت رو خشک کن .هر بار میخوای صورت بشوری یه مشت گلاب به صورتت بزن و ببین چقدر با آب خالی تفاوت داره .اگه حوصله داری هفته ای دوبار صبح هم صبح ها روغن نباتی بمال به پوستت وبعد ازیه ساعت بشور .این از افتادگی پوست جلوگیری میکنه ماسک عسل و پیاز رو فراموش نکن .بعد هر بار ماسک هم
شاید جان من تعریف ضد چروک استادرم رو شنیدم ؛ گرونه ولى تو فقط برا خط خنده میخواى بزنى واست کلى میمونه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
بچه ها من پوست صورتم و گردنم اصلا همخوانی نداره...گردنم نسبت به صورتم تیره تره...حالا هر کس رو دیدم گردنش سفیدتر از صورتشه من نمیدونم چرا اینجوری شده حالا با ابن ماسکا باز صورتم روشنتر میشه میترسم تفاوت واضح تر بشه چکار میشه کرد گردن هم شفاف بشه؟
سلام سونیاجان من همیشه مطالبتونومیخوندم ولی نمیشدماسک بذارم امروزبخوردادم وماسک گذاشتم خییلی سخت بود ولی خوب بود پوستم قرمزنشدولی میسوخت بعدماسک یخ خیاروگلاب گذاشتم خوب شد راستی من قبلناجوش میزدم ک جاش مونده یکبارهم لیزرکردم الان یکی دوتاجوش میزنم مخصوصابعدازاصلاح تاچندروزدرگیرشم میخاستم بدونم بعداصلاح میتونن ماسکوبزنم؟؟ ببخشیدانقدحرف زدم
خدوندا‌:آرامشی عطافرماتابپذیرم آنچه راک نمیتوانم تغییردهم شهامتی تاتغییردهم آنچه راک میتوانم ودانشی که تفاوت این دورابدانم آمییییین
2810