2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247804 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها میگم من پوست صورتم خشک شده مخصوصا پیشونیم خیلی خیلی خسک شده بخاطر همین خسکی چندتا خط هم افتاده مرطوب کننده هم میزنم فایده نداره نیم ساعت بعد باز خشک خشکه چیکار کنم راه کار بدین
دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
اول از سونیا ممنونم به جز به خاطر تاپیکش من لحن پاسخش رو دوست دارم چون میدونه که نباید رو چیزی پافشاری کنه و اگر به کسی چیزی نساخت خوب نمیسازه. مثلا عالم و ادم بیاند بگند ماست خوبه من به پوستم نمیزنم همین طور تخم مرغ. اما تجربه من موز برای چروک خیلی خوبه. من پیاز رو گه گاه میزنم حتی سیر ؛) جفتشون خوبند. من چای سبز رو هم میزنم که دیدم کسی اشاره نکرده واسه کاهش چربی صورت خیلی خوبه! دقیقا نمیدونم چی کار میکنه ولی خوبه. من انگور هم میزنم اونم خوبه، اینم دلیل نداره. اما من میخواستم مطلب دیگه ای رو بگم. از همه چی مهمتر طرز خوابیدنتون هست. سعی کنید رو به بالا بخوابید. این رو من از فرن یاد گرفتم. نمیدونم تو زندگی با فرن خانمه رو یادتون هست با نه؟ اون دو تا اصل برای جوونی داره ( تو سریال فکر کنم ٤٨ سالشه) یکی هر چی به صورتش میزنه به گردنش هم میزنه و یکی هم همیشه رو به بالا میخوابه رو به بالا برای من خیلی خوبه چون دکتر oz هم میگه روکش بالشتون رو هر هفته و خود بالش رو هر ماه بشورید. از طرفی مو هم که نباید به صورت بخوره پس طرز خوابیدنتون رو درست کنید هم جلوی چروک رو گرفتید و هم جوش رو
سلام شیرین عسل جان لطف دارى گلم.اینجا تاپیکیه که قصدمون کمک به هم هست.ممنونم که اطلاعات خوبتو در اختیار همه قرار میدى.به اسم خودت میذارم پست اول گلم باز هم سر بزن😘😘😘😘
لیلى جان سلام عزیز دلم براى لک هم پیاز رو به شدت توصیه میکنم بدون بخور دیگه احتیاجى به بخور نیست.اما از من میپرسى اول جوش رو کامل درمان کنید بعد براى جاى جوش اقدام کنید براى جاى جوش چیزى که من براى خودم هم استفاده کردم ماسک سفیده ى تخم مرغ هست قبل از خواب.بسیار عالى هست.
2810