2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247808 بازدید | 2046 پست
من ۲۰،برای همتون آرزوی پوست صاف دارم😥الان که باجوش سروکله میزنیم فردا پس فردام که جوش رفت با چین و چروک کشتی میگیریم ،آخه چرا خدا
سختــــ است همــــزیستی دائم باکســـانی که دغدغه هایت را نمیفهمند امــــا عزیز تواند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساناز جان اگه هورمونى باشه پیاز مقطعى درمان میکنه هورمونى باید از درون بدن کنترل شه
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام دوستان من صورتم بخاطر کاهش وزن یه خطای نازک روی پیشونی زده خیلی حساس شدم روش به روش طبیعی چحوری میتونم جلوگیری کنم از بیشتر شدنش؟؟و اگه روش های لیفتینگ اینا هم تحربه خوب دارین بگین
یعنى مثل ترکِ بدن ؟ ندیدم رو صورت ترک بیفته من شنیدم تنها راهش لیزره رنگ ترکا سفیده ؟ یا منظورت چروکه ؟ کلا نفهمیدم عزیزم
فقط دشمن ها هستند که همیشه حرف هم را بی هیچ کم و کاستی می فهمند ؛ دوستی همیشه با سوء تفاهم همراه است ؛عشق خیلی بیشتر...
سلام سونیا جان. من متوجه نشدم.این بخور بابونه وماسک پیازوعسل فقط برای اونایی که جوش دارن یا منی که اصلا جوش ندارم میتونم برای تیرگی ولکها استفاده کنم؟جواب میده آیا مرسی از تاپیک خوبت
خدا جون ممنون برای همه چیزم 
سونیا جون چه خوب شد دوباره تاپیکت سرپا شد اقا من بعد از ماسک پیاز که یه مدت زدم یه عالمه جوش زیرپوستی ریز جاهای مختلف صورتم ریخت بیرون منم پیازو متوقف کردم برای شماها هم اینطوری شد بعد یه مدت؟ ادامه بدم میگی؟
ازگیل جانم سلام😘 ادامه بده حتما و توى این مدت چیز هاى خنک بخور. روز هایى که ماسک پیاز ندارى عسل نزن ماسک خیار رنده شده بزن در طول روز دو یا سه بار.بذار بمونه تا خشک بشه بعد صورتت رو بشور
ان ام جان من تو تاپیک خودت واست نوشتم ؛ دوستى که واسه چین و چروک گفته بودن ؛ توى این مورد من به درمان گیاهى اعتقاد ندارم از برند هاى معتبر ضد چروک بگیر استادرم ضد چروکش رو تعریفش رو خیلى شنیدم .... دوستان براى لک عسل + آب سیب زمینى و کمى گلاب عالیه دوستم لکاى رو کمرش رو اینجورى برد روزى نیم ساعت
2810