2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247804 بازدید | 2046 پست
پس همون ترتینوئین رو امتحان کن ساراگل با پماد زینک اکساید. امیدوارم جواب بده، با احتیاط استفاده کن فقط
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

و اما نظر من در مورد جوش صورت
کلا بعد از دوره بلوغ اگر جوش میزنین این یعنی یه جای کار ایراد داره! یکی از این ایرادها چربی بیش از حد پوسته، چربی که منافذ پوست رو میبنده و اجازه نمیده پوست به طور طبیعی مواد زایدش رو دفع کنه. اگر پوست کسی چرب باشه طبیعتا موهاش هم چربه. اگر یک روز حمام نره موهاش چرب میشه به طور کاملا واضح. خوب یه همچین کسی باید چربی پوستش رو کنترل کنه. چطوری؟ با یه فیس واش مناسب. حتما حتما اگر پوست و موی چرب دارین سعی کنین موهاتون رو طوری ببندین که اصلا با پوستتون تماس نداشته باشه، روبالشیتون رو مرتب عوض کنین، روزی دو بار با فیس واش صورتتون رو بشورین و مرتبا استحمام کنین، دیگه لیست خوراکی های غیرمجازم همه میدونن، اینا رو بذارین کنار یه ماه سبزی و میوه تازه و آب کاهو بخورین، صد درصد نتیجه میبینین. این نظر من در مورد اون پوستایی که به علت چربی بیش از حد جوش میزنن حالا نمیگم حتما درسته. در مورد بقیه جوش ها هم بعدا می نویسم.
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
خواهش می کنم سونیا جان. خوشحال میشم اگر تجربه ای دارم در اختیار بقیه بذارم و خودمم متقابلا از تجارب بقیه استفاده کنم.
من اب پیازو به همههه جای صورتم زدم ولی خود پیازو فقط رو جوشا گذاشتم،جاهای دیگه صورتم نذاشتم سونیا،اشتباهه به نظرت؟اخه من جوشام فقط یه قسمت از صورتمه اونم چونمه
کیانا،کارن😍😍
سونیا به نظرت جوشامو پیاز تا سه شنبه از بین میبره یا لایه بردار بزنم؟اخه عروسی دعوتم،دوتا جوش بزرگگگگگگگ دارم افتضاااحن،میگم اگه پیاز نبره،هرشب فقططططططط رو اون دوتا جوش لایه بردار بزنم تا سه شنبه برن،نظرت چیه
کیانا،کارن😍😍
2810