2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247801 بازدید | 2046 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا یک هفته اس ک بخور بابونه ب پوستم میدم و پوستمو ماساژ میدم بعدشم دوباره الوورا میزنم و ماساژ میدم یبارم بخور الوورا دادم اخر هر کاری هم پوستمو با اب سرد میشورم ک منافذش بسته بشه شاید سه یا چهار بار من بخور دادم امروز خواهرشوهرجان فرمودند پوستت روشن شده و صاف تر دو بار هم اسکراپ سفید کننده صورت زدم حالا نمیدونم تاثیر کدوم بوده ب نظر خودم کبرای ی هفته عالیه خواستم تجربه خودمو باهاتون ب اشتراک بذارم :)
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
برای دورچشم چی استفاده میکنی که خوب بوده باشه
از چه ضدآفتابی استفاده میکنی که چرب و براق نشه پوستمون
مرطوب کننده هم استفاده میکنی از کرم پودر و پنکک هم استفاده میکنی اگه استفاده میکنی از چه مارکی که برا پوست جوشی خوب باشه
پس رفتم داروخانه بگم صابون داو سفید بده
در مورد طب سنتی من اطلاعاتم زیاد نیست، فقط یه مدت بخور ختمی و بابونه می دادم و بعدش ماسک حنای بی رنگ، پودر جوانه گندم، ماست کم چرب میذاشتم که گاهی یه کوچولو گلاب و نارنجم می زدم بهش، خوب بود ولی به نظرم تاثیر معجزه وار نداشت نهایتش پوست شفاف تر میشه و اگر یه مدت استفاده نشه تاثیرش از بین میره (این نظر منه البته) و در کل سلامت پوست و زیبایی اون رو بیشتر مرتبط با عوامل درونی ژنتیک، تغذیه و آرامش روحی می دونم. خوردن آب و سبزی و میوه عالیه برای پوست به طوری که من یه مدت گیاهخواری کردم واقعا رو پوستم تاثیرش رو دیدم.
خوب حالا برسیم به تخصص من که دکتری در زمینه کرم های شیمیاییه تقریبا میشه گفت از اکثر برندای ایرانی و خارجی حداقل یه محصولش رو امتحان کردم. البته فکر کنم اینجا بیشتر تاکید رو درمان طبیعیه منتها در مورد کرم و پن و شوینده و ... هم سوال بود، بدونم دریغ نمی کنم
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
سروناز ماسکى که هانوش جان نوشته ماسک گوجه ى خودمه برات گذاشته چند صفحه قبل گذاشتم.بله دستمال بذار روش بخواب تا صبح در مورد سوالات من ٢٢ سالمه کرم دور چشم نمیزنم مرطوب کننده هم نه.کرم پودر و پنکیک Mac .ضد آفتاب هم نمیزنم یه BB کرم کلارینس دارم که هم ضد آفتابه هم کرم پودر هم مرطوب کننده.
مونا جانم ممنون.یکسرى از بچه ها سوال در مورد مرطوب کننده و ضد آفتاب پرسیده بود که چه مارکى خوبه یکى دیگه از بچه ها هم براى پر شدن صورت راهنمایى میخواست. مرسى که تجربیاتت رو در اختیار ما قرار میدى عزیزم😘😘😘😘
بچه ها از اب پیاز خیلییییی راضی بودم من رتده ریزش کردم و بیشتر ابشو مالیدم به پوستم یه جوش ریز داشت که امروز میبینم قشنگ خشک شده امروزم اب سیب زمینی زدم عسل بهم نمیسازه
من پوستم نرمال رو به مختلطه، چرب بشه جوش میزنه برا همین خیلی رو مرطوب کننده وسواس دارم، تا حالا مرطوب کننده ضدجوش Clean Ac avene، مرطوب کننده payot ، مرطوب کننده sebamed و ژل _ کرم 24 ساعته هیدرا مموری کامفورت زون رو استفاده کردم که عاشق این یکیم، نه جوش میزنه صورتم و نه چرب میشه سریع هم جذب میشه، در کل برا من این هیدرا مموری از همه بهتر بوده تا الان.
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
مونا جان من ازت سوال دارم عزیزم... من قبلا روی کمر و کتفم جوش میزدم که حالا جاش مونده حالا دنبال یه لایه بردار خوبو و قویم که بتونه جای جوشارو ببره... اگه میدونی بهم معرفی کن تا عمر دارم دعات میکنم عزیزم...
آنقدر خوب که با هر مقدار بار سنگین گناه ، اگر پشیمان شویم و توبه کنیم باز هم مهربانانه ما را می بخشد و آنقدر بخشنده است که باز فرصت جبران را در اختیارمان می گذارد آری خدای خوبی داریم خدایی که مشتاقانه ما را می نگرد با چنین خدای بخشنده و مهربانی ؛ ناامیدی از درگاهش معنایی ندارد
سلام من پوستم آفتاب سوخته شده و بیشتر تیرگیش به این علته چکار کنم ؟
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
2810