2777
2789
عنوان

*بیاید به پوستمون برسیم*

| مشاهده متن کامل بحث + 247778 بازدید | 2045 پست
این همه دانشمندا تو آزمایشگاها تلاش می کنن، با روش های علمی محصولات رو آزمایش می کنند و همه تاثیر گذ ...

عزیز دلم ممنونم که به تاپیکم سر زدی.

درسته که درمان کلینیکال و قرص و مکمل عالیه و من شدیداً طرفدارش هستم.

اما گاهی میشه با ماسک های خونگی به پوستمون حال بدیم.

اگر هم مطالب تاپیک اذیتتون می‌کنه میتونید انرژی منفی ندید و مطالب رو نخونید...ممنون میشم عزیزم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

سلام رفیق قدیمی چشممون روشنن😍

هردوبار اومدم ریپلای کنم تاپیکا قفل شدن😆خیلیی خوشحال شدم از دیدنت عزیزم کاربرای قدیمی و خیلی کم میبینم اسمتو دیدم ذوق کردم😍😘❤

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
سلام رفیق قدیمی چشممون روشنن😍 هردوبار اومدم ریپلای کنم تاپیکا قفل شدن😆خیلیی خوشحال شدم از دیدنت ع ...

قربونت بشم عزیز دلم.به خدا قسم چندوقت قبل بحث کاربر های قدیمی شد تو و نگ نگ و پیکان جوانان میومدین تو نظرم.چقدر میخندیدیم دور هم.خودت خوبی عزیز دلم؟کم میای سایت؟

قربونت بشم عزیز دلم.به خدا قسم چندوقت قبل بحث کاربر های قدیمی شد تو و نگ نگ و پیکان جوانان میومدین ت ...

فدات والا دوماهه تعلیق بودم تازه آزاد شدم😄😆

اوففف آره یادته چقده دورهم میخندیدیم،هیچکی از بچه ها نمونده همه یا تعلیق شدن یا رفتن،قاریا یادته؟؟کاربریش هنو هست ولی یهو غیب شد یا لاریسا که پروفش پاکت نامه بود یا دیبی یوکابد..

الان سایت گند خورده واقعا خیلی فضاش مسموم شده

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
فدات والا دوماهه تعلیق بودم تازه آزاد شدم😄😆 اوففف آره یادته چقده دورهم میخندیدیم،هیچکی از بچه ها ...

آره عزیز دلم همه رو یادمه...یادش بخیر واقعا...چقدر تاپیک خنده دار و دورهمی داشتیم.هرشب...

الان همه شدن بچه مدرسه ای...جو سایت مسموم شده...

تعلیق چرا؟

سلام دوستای عزیزم، اگر برای شوهر یا پدر یا پسران عزیز خودتون میخواید خدمات ماساژ در منزل داشته باشید حتما به تیپ چین سر بزنید و خدمات آنلاین آرایش کودک و یا خدمات حیوانات خانگی و خدمات پیرایش مو و اصلاح صورت آقایان را حتما استفاده کنید.

instagram: sina_kiaaan
2810