2777
2789
عنوان

خانومایی که از همسرشون چن سال بزرگتر هستن بیان😀

| مشاهده متن کامل بحث + 7992 بازدید | 246 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه قیافه اش جوون مونده حسودیم میشه 😂

انقد بهش غذا بده بخوره چاق شه شکم بیاره سنشو بالا نشون بده😂😂خودتم موهاتو مشکی فرق وسط باز کن رژهای صورتی بزن سنتو کمتر نشون بده😁

چی میگی مثلا 

بستگی داره کی باشه و چی بگه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

منم خودم تو رابطه ام سه سال بزرگترم 

ی لحظه هم از اول نمیتونستم به مرد بزرگتر فکر کنم شایدم بخاطر همین تفکر بود که عشقم پیدا شد 

ان شالله شرایطمون جور شه بتونیم ازدواج کنیم تا ۵ سال دیه 😍برارسیدنمون ی صلوات می‌فرستید لطفاً 

دوستم ۵ سال بزرگتره شوهرش میمیره واسش..اصلنم خوشگل نیس دختر اما به دلش خیلی نشسته

منم پنج سال از یه پسره که گیرداده بیاد خاستگاری بزرگترم خودمم خوشگل نیستم ولی خب اون میگه دوستت دارمو اینحرفا میترسم بعدن پشیمون شم نمیدونم چیکارکنم

مثلا خانواده شوهر بگن که دختره حتما ی مشکل داره که با پسر کوچیکتر ازدواج می‌کنه چی میگی؟

خوشبختانه درجریان بودن ک من خواستگار زیاد داشتم

ولی اگه میگفتن، میگفتم واسه مادر یا خواهری مثل شما متاسفم که اجازه دادید جگرگوشه تون با دختر مشکل دار ازدواج کنه، این از بی کفایتی و بی تدبیری شما بوده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜