2777
2789

شب خواستگاری دیدمش قبلا ار دور دیده بودمش

فامیل بود ولی رفت و آمد نداشتیم

دو هفته بعدش هم عقد کردیم

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان  از همون ترم یک همکلاس بودین ؟ کی بهتون پیشنهاد داد ؟

نه ایشون ترم ۴ بودن من ۲🥲

چند باری تو کلاسا همو میدیدیم و من در حد مرگ روش کراش زده بودم😂

یه روز بهم گفتش که شمارمو میخواد و فقط واسه اینکه دو تا دوست اجتماعی باشیم🥲😂

البته بگذریم که اون دوستی اجتماعی به داشتن یه مسر ۱ ساله ختم شد😂🥲

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

بچه بودم میرفتم یه جا کلاس قرآن و اینا بعد خیلی با رییس اونجا صمیمی بودیم خانم بود مارو میبرد اردو. ...

بچه بودی؟تو همون سن ازدواج کردی

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤

اینستا

چند ساله داریم زندگی میکنیم  خدارو شکر راضیم

فقط بچه دار نمیشیم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تو رو خدا برامون دعا کنید  خیلی ناراحتم 

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

گیریم که من هنوزاخترنشدم یکسال دگرگذشت ومادرنشدم افسوس وصدافسوس که ناکام هستم در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدایا به همه منتظران بخصوص منتظران نی نی سایت هم نظر کن .خسته ایم از صبر زیادی که داشتیم تنهادلخوشیم همسرمه ❤
نه ایشون ترم ۴ بودن من ۲🥲 چند باری تو کلاسا همو میدیدیم و من در حد مرگ روش کراش زده بودم😂   ...

ای جانم 

خوشبخت بشین کنار هم ❤️

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️