2777
2789
عنوان

زشت نباشه یه وقت🤐

182 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

بچه ها امشب قراره با یه خانمی که همسایه مامانم اینا هستش بریم بیرون و بچه ها رو ببریم پارک

بعد من شوهرم نیستش مامانم اینا هم نیستن کلا الان همه مسافرتن شوهرم هم ماموریت بعد من بهش گفتم اگر میتونید بی زحمت بیاید دنبال ما که با هم بریم

حالا پیاممو دیده ولی جواب نداده

میگم یه وقت زشت نباشه بگه چقدر پروعه😁

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
اسنپ میگرفتی میرفتی  خدایی پرو بازیه

خب گفتم با هم بریم که معطل هم دیگه هم نشیم🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی بد گفتم؟

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند باری هم من میرفتم دنبالش دفعات قبلی🤦‍♀️

اگه اینطوریه فکر نکنم مشکلی باشه

خونه هاتون از هم دوره؟ 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
اگه خونه‌هاتون نزدیک هست . نه زشت نیست

تقریبا نزدیکه 

منم چند باری رفتم دنبالش

اگه اینجوریه مشکلی نیست یبارم اون بیاد دنبال شما ولی الان دیگه براش چیزی ننویس...زنگ بزن بگو شرمنده شوهرم ماموریت هس کسیم نیست اگه اذیت میشین با اسنپ میام زنگ بزن ...اینجوری نمیاد دنبالت میگه پیامتو ندیدم و فلان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اگه اینطوریه فکر نکنم مشکلی باشه خونه هاتون از هم دوره؟ 

نه تقریبا نزدیکه

اگه اینجوریه مشکلی نیست یبارم اون بیاد دنبال شما ولی الان دیگه براش چیزی ننویس...زنگ بزن بگو شرمنده ...

باشه مرسی عزیزم❤️