2777
2789
عنوان

جهت اطلاع پسرمو بردم استخر، زنده هست هنوز 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا 3سالگی میتونی ببری 

پس میبرم حتما 🥰

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
رفتیم سرعین. گاومیش گولی 12 تومن بود، بش باجی لار 35 تومن هر دو شم پسرمو بردم

واییی گاومیش گولی چجوری بچه اون همه گرما رو تحمل کرده😅😳

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

قبل‌تر ها چون فضای مجازی نبود و اینهمه سایت و شبکه اطلاع رسانی نبود کسی از اتفاقاتی که برای آدمای دیگه میفتاد خبر دار نمیشد ولی الان یکی تو آمریکا بلایی سرش بیاد خبردار میشیم اینه که همه یه خبر بد حداقل از هر جایی و هر کاری شنیدن اگه آدم عقلشو به کار نندازه روزبروز بیشتر آدمای وسواسی داریم که خودشون هم خبر ندارن و تازه فکر میکنن کارشون درسته