2777
2789
عنوان

فامیلمون ۱۶ سالشه امشب عروسیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2487 بازدید | 109 پست
اره ربطی ب شرایط مالی نداره خیلی بستگی ب فرهنگ داره بیشتر

ازونجا ک تاپیک برا دوسال پیشه بگو ببینم الان طلاق گرفته یا داره زندگیشو میکنه امسالم ک سی سالته بازم مجردی بفکر فاصله سنی با بچتم باشه 

در صورتی که مادر تحصیلکرده باشه آگاه باشه و صد البته پولدار باشن همچین چیزی اهمیتی نداره حالا مثلاً ...

موافقم واقعا  

خیلی باید و نباید نداریم

میگن مادر باید جوون باشه و بچه اول ۳۵ سالگی مثلا دیره

ولی بچه دوم یا سوم ۳۷ ۳۸ سالگی هم بدنیا بیارن نمیگن دیره

بنظر من ۳۵ برای مادرای الان سن مناسبیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در صورتی که مادر تحصیلکرده باشه آگاه باشه و صد البته پولدار باشن همچین چیزی اهمیتی نداره حالا مثلاً ...

من نگفتم شونزده سالگی ازدواج کنی اصلن زیر بیست کودک همسریه.من میگم حداقل بیست و پنج ازدواج کنی ن مادر سی و پنج چهل ساله بچه یکم امد جوون بگیره دنبال پرستاری از پدرو مادر پیر باشه اصلن لول و کلاس ادم میاد پایین مادر باید جوون باشه

موافقم واقعا خیلی باید و نباید نداریممیگن مادر باید جوون باشه و بچه اول ۳۵ سالگی مثلا دیرهولی بچه د ...

من ترجیح میدم یه زندگی خوب بسازم مجردیم رو کنم به اهدافم برسم و تو بهترین شرایط با شخص مناسب ازدواج کنم و یه بچه با سلامت روان تحویل جامعه بدم تا اینکه از هول حلیم بیفتم تو دیگ 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

موافقم واقعا خیلی باید و نباید نداریممیگن مادر باید جوون باشه و بچه اول ۳۵ سالگی مثلا دیرهولی بچه د ...

یعنی چه بچه اول باید زیر 35 بیاد بچه های دوم و سوم اشکال نداره بالای 35؟؟ چه فرقی بین بچه اول و بچه دوم سومه؟ 

کاربری دست دو نفره

دکترا میگم بعد سی و پنج باردار نشید.من احساس میکنم چهل سالگی وقته مردنه شما میگی بچه دار بشی

من نگفتم شونزده سالگی ازدواج کنی اصلن زیر بیست کودک همسریه.من میگم حداقل بیست و پنج ازدواج کنی ن ماد ...

زن ۳۰ ساله میشناسم انگار ۶۰ سالشه 

زن ۷۰ ساله میشناسم انگار تازه عروسه 

همه اینا بستگی به شرایط داره 

درضمن آدم باید به خودش و اهدافش هم اهمیت بده 

همه زندگی که شوهر و بچه نیست 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یعنی چه بچه اول باید زیر 35 بیاد بچه های دوم و سوم اشکال نداره بالای 35؟؟ چه فرقی بین بچه اول و بچه ...

نمیدونم والا

من دارم نگاه عموم مردمو میگم

خیلیا بچه سومشون بالای ۳۵ هست 

ولی اگه بچه اول بخواد ۳۵ بیاره میگن دیرع

شاید فقط همون یکیو بخواد

زن ۳۰ ساله میشناسم انگار ۶۰ سالشه زن ۷۰ ساله میشناسم انگار تازه عروسه همه اینا بستگی به شرایط داره د ...

درستع.اصلن کسی ک دوس داره تا اخر مجرد بمونه رو نمیگم ولی کسی ک دوس دارع ازدواج کنه زیادم ب تعویق نندازه ن کودک همسری ن خیلی سن بالا نرمال 

نمیدونم والامن دارم نگاه عموم مردمو میگمخیلیا بچه سومشون بالای ۳۵ هست ولی اگه بچه اول بخواد ۳۵ بیاره ...

نگفتی الان فامیلتون طلاق گرفته یا زندگی میکنه چون دوسال پیش نرفتی عروسیش