2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومد خونمون خیلی بهم ریخته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 67 پست

ناراحت نشو جانم بابچه کوچیک طبیعیه ادم یه دورانی سختی بکشه و ازاین چیزا پیش بیاد مادرشوهر شماهم شاید یه چندباری این اتفاق واسشون افتاده باشه یا مادرتون یاحتی مامان مادرتون وهمه مادرا...خانه داری وبچه داری باهمدیکه یجا خیلی سخته...

عزیزم شماهم ببخش من رک میگم این کثیفی تو حاصل یک روز دو روز نیست بعضی آدما ذاتا بی نظمن و خودشونو ا ...

من واقعا مادرم شلخته و بی نظم بود اصلا هیچی از خانه داری و نظم بلد نبودم شوهر کردم. ولی خیلی تلاش کردم خوب بشم خیلییییی الان واقعا بهتر شدم ولی همیشه دغدغه ام اینه منظم بشم هدفم همیشه همینه ولی بلد نیستم. شلختگی تو خونم رفته تو جونم رفته انگار.اعصابم بابتش خورده خیلی براش وقت میذارم شاید به یه ادم عادی یا منظم بگن شلخته ناراحت نشه ولی من وقتی میگن بهم شلخته واقعا بهم میریزم میگم اخه من اینهمه دارم خودمو میکشم منظم باشم وقتی نظمم به چشم نمیاد یعنی هیچی وقتی یکی بخشی از کثیفی و شلخته بودنم و میبینه واقعا داغون میشم شما هم اونجوری گفتی واقعا اعصابم بهم ریخت چون من خودم دقیقا دلم میخواد اونجور باشم بعد میبینم نتیجه کاملا برعکس شده طوری که کسی میاد همینو به خودم میگه واقعا بهم میریزم. دیوونه ام اصن🥲

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من واقعا مادرم شلخته و بی نظم بود اصلا هیچی از خانه داری و نظم بلد نبودم شوهر کردم. ولی خیلی تلاش کر ...

عزیزم همون لحظه که وسایل رو‌برمیداری بذار سرجاش مثلا از بیرون که برگشتی اول برو تو اتاق ولباس بیرونی رو بذار سرجاشون،باکفش وکتونیت اگه خاکی شد همون لحظه دستمال بکش بذارتو جاکفشی که برا دفعه بعدآماده باشه، گاز رو بعداتمام آشپزی تمیزکن،سرویس وحموم رو توگوشیت کوک کن ساعت وتاریخشو که منظم بشوری،مثلا جایی بهم ریختس بگو فقط کافیه پاشم کار ۱۰دیقس...اگه این ده دیقه رو انجام ندی چندتاازین ده دیقه ها روهم تلمبارمیشن واونوقت بهم ریخته میشن وتایم بیشتری میخوان ورغبتت هم کم میشه... تازه الانم ناراحت نباش هال وآشپزخونت که تمیزبود اون لحظه که اذیت بودی میگفتی مادر جان بالکن هنو کارمون تموم نشده  گذاشتیم بعداتمام کار تمیزش کنیم شمازحمت نکشین بیایین پیشم بشینین.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من واقعا مادرم شلخته و بی نظم بود اصلا هیچی از خانه داری و نظم بلد نبودم شوهر کردم. ولی خیلی تلاش کر ...

خانه داری ی سری قانون داره

اول اینکه هرچیزی و برداشتی بزاری سرجاش،هرچیزی و ریخت و پاش کردی تمیزکنی بعد شبا قبل خواب خونه رو مرتب تحویل فردا بدی مادرم همیشه میگفت شبا بعدخواب اهل خانه فرشته هامیان توخونه اگه تمیزباشه روزی فرداشونو سرازیر میکنن اگه کثیف باشه لعنتشون میکنن

من هفته ی دوبار فقط خونه تمیز میکنم اما همون دوبارم درحد خونه تکونی

اول ملافه رو تخت و روبالشی هارو میندازم ماشین،بعد سرتاپای خونه رو گردگیری میکنم شیشه ها کابینت ها داخل کشو و کابینتی که زیاداستفاده میشه لباس هارو تامیزنم جوری که همش باید یک خط قراربگیره داخل یخچالو تمیزمیکنم ازبیرون وسیله بخرم حتما میشورم داخل نظم دهنده میزارم تویخچال شبا قبل خواب سینکو با وایتکس پرمیکنم استکان چای و قوری و میندازم داخلش تافردا بمونه سلیقه ی زن و از داخل قوریش میشه فهمید،سینکو هرشب قبل خواب با چندمنظوره میشورم و خشک میکم برق میزنه

بعد جارو و طی میزنم حمام و سرویس و با من میشورم دوش میگیرم و تمام

داخل تراسو ماهی یکبارمیشورم بقیه وقتا جاروبرقی میکشم پله رو جارو میکنم هرهفته

لباسامو با نرم کننده میشورم همیشه بو گل میده،وقتی لباسا خشک شد همون لحظه تامیکنم اتو میکنم میزارم سرجاش  اینطور جمع نمیشه خسته م کنه تابستون ها همیشه گل طبیعی توخونه نگه میندارم بوی خوب ازخونه میاد

من باشما خصومت ندارم عزیزم شاید این حرف من تلنگر باشه برای شما

بهم ریختی و انباشتگی رزق و روزی ادمو هم کم میکنه

خانه داری ی سری قانون داره اول اینکه هرچیزی و برداشتی بزاری سرجاش،هرچیزی و ریخت و پاش کردی تمیزکنی ...

موافقم باهات👌👌👌تمیزی حال خوب میاره حتی گردوخاک اون کنج منجا رو جو وانرژی خونه موثرن...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خانه داری ی سری قانون داره اول اینکه هرچیزی و برداشتی بزاری سرجاش،هرچیزی و ریخت و پاش کردی تمیزکنی ...

میدونم عزیزم نگفتم شما با من خصومت شخصی داری گل.

دلیل اینکه در این یک مورد زود رنج شدم رو توضیح دادم و بازم ممنون تلنگر و زدی 😁 الان به رگ غیرتم برخورد میخوام ثابت کنم میتونم حداقل به خودم.

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
میدونم عزیزم نگفتم شما با من خصومت شخصی داری گل. دلیل اینکه در این یک مورد زود رنج شدم رو توضیح داد ...

افرین بهت

بخاطر دیگران نه بخاطر خودت تلاش کن چون ادم وقتی همه جارو تمیزمیکنه همه جا برق میزنه پامیشی ی اسفند دود میکنی بعد پاتو دراز میکنی تواون خونه تمیز ی چای دبش میخوری خستگی ازتنت درمیره و میگی اخیش ارزششو داشت

افرین بهت بخاطر دیگران نه بخاطر خودت تلاش کن چون ادم وقتی همه جارو تمیزمیکنه همه جا برق میزنه پامیش ...

عاشق این حسم