2777
2789

آبروم رفت شوهرم میگه ولش کن برات فکر کسی مهم نباشه ولی اخه مگه میشه. فک نمیکنم هیچ زنی به درجه ای رسیده باشه که براش مهم نباشه کسی بیاد خونه کثیفشو ببینه... 

مادرشوهرم امروز اومد گفت بشین لباس منو بدوز من بچه اتو نگه میدارم. ولی دریغ از یه لحظه که نگهش داره. سپردش به برادرشوهرم که اونم بچه است . و بی نهایت فضول. تو همه جای خونمون سرک کشید این بچه. یه ذره لباسای شوهرمم روی صندلی اتاق ریخت و پاش بود اونا رو هم برداشته بود چپونده بود تو کمد و کشوها. بعد اومد بیرون به مامانش گفت مامان اتاق داداش و تمیز کردم مادرشوهرم گفت زشته پسرم نرو تو اتاق کسی بی اجازه بعد بچه هه برگشت گفت برا چی ناراحت بشه خب ریخت و پاش هاشو جمع کردم بد کردم😐

حالا خود مادرشوهرم بدتره ها. یه لحظه غافل شدم دیدم رفته تو بالکن. بالکن افتضاح کثییییف بود. دیروز شوهزم اونجا بساط رنگ کاری علم کرده بود بعدم خاک گلدوناشو عوض کرده بود ولی بعدش تمیزش نکرد عین بازار شام بود مادرشوهرم کل بالکن و تمیز کرد برق انداخت. به شدت اعصابم خورد شد چون واقعا جلوش کم اوردم. سرم درد گرفت انقد حرص خوردم. تازه یخچال هم نامرتب بود😭وای خیلی بهم ریخته بود خونه. فقط اشپزخونه برق میزد چون صبح تمیزش کردم‌. 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینبار که گذشت حرص نخور ولی بعد این روزانه خونرو مرتب کن اول ظاهر بعد باطن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من چی بگم اتاق خوابم بهم ریخته بود  خواهرم دوستشو اورده بود خونمون  مستقیم رفت اتاق خواب  ک ب اینه قدی نگا کنه

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده