آبروم رفت شوهرم میگه ولش کن برات فکر کسی مهم نباشه ولی اخه مگه میشه. فک نمیکنم هیچ زنی به درجه ای رسیده باشه که براش مهم نباشه کسی بیاد خونه کثیفشو ببینه...
مادرشوهرم امروز اومد گفت بشین لباس منو بدوز من بچه اتو نگه میدارم. ولی دریغ از یه لحظه که نگهش داره. سپردش به برادرشوهرم که اونم بچه است . و بی نهایت فضول. تو همه جای خونمون سرک کشید این بچه. یه ذره لباسای شوهرمم روی صندلی اتاق ریخت و پاش بود اونا رو هم برداشته بود چپونده بود تو کمد و کشوها. بعد اومد بیرون به مامانش گفت مامان اتاق داداش و تمیز کردم مادرشوهرم گفت زشته پسرم نرو تو اتاق کسی بی اجازه بعد بچه هه برگشت گفت برا چی ناراحت بشه خب ریخت و پاش هاشو جمع کردم بد کردم😐
حالا خود مادرشوهرم بدتره ها. یه لحظه غافل شدم دیدم رفته تو بالکن. بالکن افتضاح کثییییف بود. دیروز شوهزم اونجا بساط رنگ کاری علم کرده بود بعدم خاک گلدوناشو عوض کرده بود ولی بعدش تمیزش نکرد عین بازار شام بود مادرشوهرم کل بالکن و تمیز کرد برق انداخت. به شدت اعصابم خورد شد چون واقعا جلوش کم اوردم. سرم درد گرفت انقد حرص خوردم. تازه یخچال هم نامرتب بود😭وای خیلی بهم ریخته بود خونه. فقط اشپزخونه برق میزد چون صبح تمیزش کردم.