2777
2789

خیلی نجومی نباشه قیمتش از این ارایشگاههای محلی هم نباشه فقط رو شما کارش خوب نباشه همرو خوشگل کنه. یه عروسی خفن دعوتیم باید خوب باشه کارش

برام صلوات میفرستین

محله فرق نمی کنه ؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فقط محلی نباشه یکم معروف باشه 

لی لی

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
من ک پرسیدم ۲ ملیون ایناس

میگن خود ‌پروانه‌ گرونه بقیشون مناسبن. سالن لی لی هم رفتم برا ناخنش ظاهرا خانم حرفه ای بود تو‌کارش به اونم یه سر بزن

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
اون یبار رفتم برا رنگ پشت گردنمو سوزوندن به چه افتضاحی

برای رنگ یکی هست الهه خرسند کارش عالیه برو اینستا ببین

کدوم باجه کارش خوبه؟

ببین اکه تا عروسی وقت داری برو دائما میکاپ دارن دیگه از نزدیک ببین من الان نمیتونم بگم کدوم‌خوبه چون هرکی به قیافه ای داره صد در صد بد نمیشن ولی از نزدیک‌ببینی سلیقه خودت باشه بهتره

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد