2777
2789

بچه من ۸ ماهشه فقط سرلاک میخوره لب ب بقیه غذاها نمیزنه دوماهه ک فقط غذاش سرلاکه چیکار کنم خیلی میترسم براش ضرر نداشته باشه رشد آنچنانی هم نداشته لطفا بگین چیکار کنم آیا اطرافیان یا بچه خودتون دیدین ک فقط سرلاک بخوره و مشکلی ایجاد نکرده باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درسته من بچه ندارم اما تجربه دارم چون داداشم زیر دستم بوده.اگه الان بزور بهش بدی کم کم عادت میکنه امااگه به راه دلش راه بری یه بچه ی سرخودمیشه که تا ۲۰سالگیشم هرچیزی بذاری سرسفره بگه نمیخوام ی چیز دیگه بیار.تازه ممکنه کم اشتهاهم بشه مث بچه جاری من

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
سرلاک کلا حذف کن سیرش میکنه نمیتونه غذای مقوی بخوره سرلاک اصلا جیز خوبی نیست ک قوی نیست گوشت چرخ شده ...

روزی چهار بار سرلاک میدم اول بقیه چیزارو میدم نمیخوره از رو مجبوری ک گشنه نمونه میدم

[QUOTE=296015514]تو غذاش يكم شكر بريز ببين بازم نميخوره [/QUOهم شکری درست کردم هم نمکی هیچکدوم ...

بهش سرلاك نده شيرم نده بزار گشنش بشه بعد از غذايي كه واسش درست كردي بهش بده 

حتي شده يه قاشقم بدي عاليه 

صبور باش يكم مقاومت ميكنه ولي گشنش بشه ميخوره 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
2810