2777
2789
عنوان

میخوام مهد بزنم بیایید پیشنهاد و ایده بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 43 پست
مجور گرفتین؟ من صادر شد انصراف دادم

شرایطش چجوریه سخته،مجوز گرفتنومیگم

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مربی ها همه تحصیل کرده تو شاخه کودک باشن دخترای جوون  باور کن این نکته خیلی خیلی خیلی مهمتر از ...

اولویتم اینه که بچه ها بازی رو زندگی کنن‌

لذت ببرن‌تو اون مخیط نه صرفا اموزش

شرایطش چجوریه سخته،مجوز گرفتنومیگم

سرچ کنید میاد شرایط احراز

مال من سال ۹۰ بود

قوانین عوض میشن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

اول از همه ظاهر مهد باید دلنشین باشه نقاشی های شیک یا کاغذ دیواری .لباس فرم مربی ها .از زنگ های شاد استفاده بشه.سعی کن آپشنی بزاری ک مهد های شهرتون نداشته باشه .پیج اینستا داشته باش.کلیپ شاد از معلم آموزشی بزار .هر بچه ی کمد مخصوص داشته باشه

اولویتم اینه که بچه ها بازی رو زندگی کنن‌ لذت ببرن‌تو اون مخیط نه صرفا اموزش

بله ولی وقتی معلم بی حوصله باشه و برای بچه ها جذاب نباشه از مهد زده میشن 

نمیشه بچه هارو چندساعت بزارین سرسره و تاب بازی کنن خانواده ها توقع دارن بچه ها کلی چیزی یاد بگیرن مربی خوش اخلاق و جوون خیلی مهمه 

اول از همه ظاهر مهد باید دلنشین باشه نقاشی های شیک یا کاغذ دیواری .لباس فرم مربی ها .از زنگ های شاد ...

کمد فکر خیلی خوبی بود به ذهنم نرسیده بود 

محیطی که ددیدم یه خونه ویلایی دو طبقه هست حیاط داره با درخت و یه ترااااس و بالکن بزرگ رو به حیاط با ویو درخت ها 

میخوام تو اون بالکن یه کافه مانند راه بندازم نظرت ؟؟؟

2810