2777
2789

من روح بچه دیدم ، قبلش  منو میخواست متوجه خودش کنه ، ولی تو روز دیده نمیشدچون  شفاف و نورانی بود ،هی سر یه ساعت معینی بیدارم میکرد و...... دیگه نمیترسم . البته یکی هم پیشم بود که اونو دید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دستام میلرزید😮‍💨😮‍💨قلبم اومده بودتودهنم پنج سال پیش که شوهرم شبکاربود به مادرم گفتم میخو ...

آخی بگردم 🫠🫂

همون صلوات نگهدار خودتو بچه هاته ✨️🍀

"خداوند گر ز حکمت ببندد دری" "ز رحمت گشاید دری دیگری" 
شتتتتتتتتتتتت  چه چیزایی میگی تو دختر  خوب نمیخوای بفهمی چرا اینجوری میشه  برو دنب ...

همزاد مادرم اذیت میکنه حیفففففف نمیتونم صدای ظبط شده بذارم سایت 

حتی تو گوشیه مادرم ی صداییی هست ک هرکی گوش میده سر درد میشه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

منم الان تنها نیستم والا جرعت نداشتم این تایپیک رو بزنم ولی وقتی تنها هستم از ترس میمیرم خیلی ادیت میشم مثلا یه بار حتی صدای شوهرم رو شنید که صدام می‌کرد منم چون خوابالو بودم رفتم دنبال صدا ساعت ۳ نصف شب بود بعد گفتم شاید رفته سرویس بهد یه کم منتظر شدم دیدم نیومد رفتم پیش همه جاروگشتم پیداش نکردم بهش زنگ زدم گفت من اصفهانم

همین رمان ترسناک خوندی بابا خیلی کار وحشتناکی کردی😁یذره رعایت کن 

🤣🤣🤣🤣🤣 آره دیگه قطع کردم 🤣🤣🤣شوهرم نمیزاره چون خودش میترسه 😂😂

وا  همزاد اعتقادندارم اصلا چیه خوب شوهرتم ازدواج کرده بود همزاداون چکارکرد؟ ارتباط ...

ن قرار نی همه ایطورشن ک

بعضی وقتا اتفاق میوفته

ن دعاها رو ک مرتب میخوندم مثلا بهم یچیاییو میگف ن رو در رو تو ذهنم تو ناخداگاهم وقتی تمرکز میکردم

مثلا شوهرخالم خاس برع جایی شبش زنگش زدم حتی گریه کردم عمو نرو فردا گف چته چراخوگفتم تو نرو تروخدا الکی بهم گف باش ک ارومم کنه ولی استرس شدیدداشتم میدونستم میره انگار یکی بم گفته بود حتما تصادف میکنه

فردا عصر چپ کرد خالم هنگ کرده بود بم گف تواز کجا میدونستی اخه

الان هروق من میگم کاریو نکنن دگ نمیکنن میترسن

رمان دلت خوشه  من فیلم ترسناک رو ساعت دو نصف شب تو وسط یه باغ تاریک نگاه کردم نترسیدم

الحق خانم دکتری 🤣🤣🤣خانم دکتر نمیترسه 😂🤣🤣🤣

2810