2777
2789
تنهایی؟وقتی تنهایی همه چیز عجیب و ترسناک میشه ,😂بعدش کافیه یه نفر بیاد پیشت میبینی از چه چیزای پیش ...

اره تنهام🥺

بخدا حتی نمیتونم به آینه نگا کنم زیر پتو خزیدم😑

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
اره تنهام🥺 بخدا حتی نمیتونم به آینه نگا کنم زیر پتو خزیدم😑

برو فیلم طنز ببین اینجا چی میکنی خواهر 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه ازدواج کرده بودم هی همش خالم بد بود حال روحیم بد  بعد رفتم سراغشو گرفتم گف همزادته چون ا ...

وا 

همزاد اعتقادندارم اصلا چیه

خوب شوهرتم ازدواج کرده بود همزاداون چکارکرد؟

ارتباط گرفتی باهاش حرف زدی دیدیش

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
به خدا ما خونمون نیمه کارست طبقه ی بالامون البته  من عادتمه شبا میرم بالاسیگار بکشم 😒😑دخترم ...

وای یا خدا 😐🥴چه چیزایی عجیبی میشنوم 

در مورد سیگار هم دختر پسر نداره 

منم بعضی مواقع یکی میکشم 

"خداوند گر ز حکمت ببندد دری" "ز رحمت گشاید دری دیگری" 

همین الان فیلم ترسناک جدیدو تموم کردم منو از این چیزا نترسونید😂

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
وای یا خدا 😐🥴چه چیزایی عجیبی میشنوم  در مورد سیگار هم دختر پسر نداره  منم بعضی مواقع ی ...

این اخریش نبود ک 

من کفتر بازیم میکنم ی مدت خونمون خیلی سنگین شده بودددد 

مادرم دو جفت کفتر خرید برام 

باورت میشه ی جفتش معلوم نشد کجا رفتن؟؟؟ 

انقدر دنبالشون گشتیم نبودن ک نبودن همونشبم خواهرم میگه ی نفر منو از پله ها هول دادپایین بعد گرفت 

دست خواهرممم زخمی شده بود 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یا امام زاده بیژن سکته نکردی خوبه باز 

چرا دستام میلرزید😮‍💨😮‍💨قلبم اومده بودتودهنم

پنج سال پیش که شوهرم شبکاربود به مادرم گفتم میخوام شبا بیام اینجا بمونم مامانم گفت باشه بیا چه اشکالی داره بابام نارضایتیشو کاملا واضح وجلوشوهرم اعلام کرد با خشونت چپ چپ نگاه کردن گفت یعنی چی براچی میترسی برو بابا میترسم میترسم😶

الان ۲۲ سالمه دوتابچه هامو میذارم بغلام میخوابم🙃 بترسمم فقط صلوات میفرستم منت کسیرونمیکشم

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
بگم هیچی باور میکنی  حتی شده نصفه شب تنها رمان به شدددت ترسناک خوندم بعدش خوابیدم

رمان دلت خوشه 

من فیلم ترسناک رو ساعت دو نصف شب تو وسط یه باغ تاریک نگاه کردم نترسیدم

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
این اخریش نبود ک  من کفتر بازیم میکنم ی مدت خونمون خیلی سنگین شده بودددد  مادرم دو جفت ک ...

شتتتتتتتتتتتت 

چه چیزایی میگی تو دختر 

خوب نمیخوای بفهمی چرا اینجوری میشه 

برو دنبال ریشه ی موضوع ببین از چیه 

"خداوند گر ز حکمت ببندد دری" "ز رحمت گشاید دری دیگری" 
2810