2777
2789
الکیه  یه فیلم آبکی از اولش تا اخرش یه ثانیه هم ترسناک نیود

دیشب دانلود کردی؟

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندوقت پیش با همسرم رفتیم یکی از روستاهای سمت بیجار ساعت هشت شب همه جا تاریک مطلق بود و سرویس بهداشتی ها همه داخل حیاط بود خونه ها مثل خونه باغ بودن،من نصف شبها تو تاریکی مطلق فقط با نور گوشی میرفتم سرویس باورت میشه من آدم به شدت ترسو هستم ولی هیچیِ هیچی وجود نداشت که منو بتریونه در صورتیکه همیم داشتم به موضوعات ترسناک فکر میکردم 

راستش یه زنجیر خدا دارم هر وقت که میگیرم تپ دستم هیچ چیزی نمیتونه بهم آسیب بزنه ولی خب حس ترس همیشه با من هست 

بچه ها یه چیزی بگم  منم بعد عروسیم  احساس می‌کردم تنها بودنی فضای خونه سنگینه  چند ...

اااا

منم چندروز پیش شنیدم تازه عروسا نباید تنها باشن اذیت میکنن

منم عقدم هنوز نرفتیم خونه خودمون تنها میشم جو سنگینه حتی چندبار توهم زدم نمیدونم درسته یا نه!

چندروز پیش اتفاقا تو خاب خیلی سنگینی بودم اصلا ادم ترسویی نیستم!حس کردم همسرم اومد پیشم دراز کشید و دستش برد زیر سرم و سرش برد تو گردنم به وضوح حسش میکردم حتی گردنم بلند شد از رو بالش!بعد یه حسی گفت این همسرت نیس صدای نفس هاشو میشنیدم  اصلا همسرم تو خونه نبود!انقدر جو سنگین و ترسناک بود چندبار بسم اله گفتم تا حس کردم نیس!

دوستمم تازه عروس بود تعرفی میکرد همسرش به محض اینکه رفته بود سرکار میگه تو خواب بیداری حس کردم برگشت اومد سرشو گذاشت رو شکمم میگه موهاشو دست مکشیدم سرشو بالا کرد دیدم شبیه شوهرمه ولی اون نیس!گوشاش درازتر از حد معمول و سیاه!

تو همین نی نی سایتم چندبار شنیدم همچین چیزهایی

دیشب دانلود کردی؟

اره همون موقع نگاش کردم اصلا ترسناک نبود

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
من همش تو خونه میگفتم دعا نویس دعانویس به بزرگیه خدا قسم  ی شب خواب دیدم همزاد مادرم داره باهام ...

عزیرم من الان تاپیکتونو خوندم مادر منم ده سال همزاد داره همش تو خواب جیغهای وحشتناک میزنه حالت چهره‌اش عوض میشد شبیه جن زدهها می‌گفت شبیه ی مرد میشینه روبروم یهو حمله می‌کنه سمتم مثل ی دود سفید یهو غیب میشه خواهرم از ی دعا نویس براش دعا گرفت گفت دعارو تو آب بزار بعد آب دعارو با گلاب و زعفرون و یکم خاک کربلا داد گفت قاطی کن بخور از وقتی خورده هرروز ازش میپرسم دیگه تو خواب جیغ نمیزنی میگه نه دیگه نه میبینم نه جیغ میزنم ده سال عذاب کشید تا خوب شد

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
2810