2777
2789

من جن دیدم .یه چیز سیاه مشکی قد بلند و لاغر دستش یکی روی پیشونیش بود تکیه داده بود ب دیوار  هر چی ب پسر خالم میگفتم اون چیه نمیدید با این ک میگفتم کنار پنجره ساختمون رو ب رو

با این ک ی برق کم نورم روشن بود 

ی بارم محرم روستامون از ته دره صدای عذاداری میومد رفتم تو بالکن داداشم هولم داد فرستاد تو خونه گف بیرون نیا اصلا  

الحق خانم دکتری 🤣🤣🤣خانم دکتر نمیترسه 😂🤣🤣🤣

من چون تو بچگی همچین چیزی رو تجربه کردم دیگه بعدش نترسیدم 

دروغ نباشه برای اولین بار که دیدمش تو خونه تنها بودم و حدودا ۵ سالم بود اون موقع ترسیدم ولی دیگه بعداز اون نه

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم الان تنها نیستم والا جرعت نداشتم این تایپیک رو بزنم ولی وقتی تنها هستم از ترس میمیرم خیلی ادیت م ...

اون طبیعیه من فرش میشستم بعداظهر رو به تاریکی 

یهو صدای شوهرمو شنیدم برگشتم سمت صدا کسی نبود 

با اینکه شوهرم کلا خونه نبود 

"خداوند گر ز حکمت ببندد دری" "ز رحمت گشاید دری دیگری" 
یا جد سادات 🥴🤦‍♀️🗿

😁وقتایی ک تنهام تو خونه خیلی خیلی سنگینی دورم حس میکنم 

همیشه فک میکردم کسایی ک اینو میگن الکیه تا خودم تجربه کردم

همش حس میکنم الان یکی داره میاد سمتم یا یکی دور و برم راه میره   

چطوری ضبط کردی از کجا صدا میومد  

من ضبط نکردم تو گوشیه مادرم بود یهو پلی شد 

الانم هرکار میکنم لینکشو بذارم میزنه خطا متاسفانه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

من ضبط نکردم تو گوشیه مادرم بود یهو پلی شد  الانم هرکار میکنم لینکشو بذارم میزنه خطا متاسفانه& ...

واییییییییییی

چطوری پلی شد خود به خود رو یه زبون ناشناخته 

ببرین دعانویس شاید بدونه چی میگه 

"خداوند گر ز حکمت ببندد دری" "ز رحمت گشاید دری دیگری" 
واییییییییییی چطوری پلی شد خود به خود رو یه زبون ناشناخته  ببرین دعانویس شاید بدونه چی میگه&n ...

من همش تو خونه میگفتم دعا نویس دعانویس به بزرگیه خدا قسم  ی شب خواب دیدم همزاد مادرم داره باهام حرف میزنه ی صدای وحشتناک میگفت من دست از سر مادرت برنمیدارم هرجا بره میام ن تو ن دعانویس کاری نمیتونه کنه 

صب واسه مادرم تعریف کردم گفت دیدی بهت گفتم بیا الان خوب شد!! 

همون روزم داشتم اهنگ ترکی از گوشیه خودم میریختم به گوشیه مادرم یهو دستم خورد اون صدا پخش شد همون صدای توی خوابم بود اما ایندفعه معلوم نبود چی میگه 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

2810