2777
2789
عنوان

من بعداز سزارینم طبیعی زایمان کردم +خاطراتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3631 بازدید | 122 پست
نه در حالت ایمن باید تا دوساعت خودت و به بیمارستان برسونی بعد اون با دارو تا ۲۴ساعت میتونن بچه و تو ...

سزارین خیلی سخته؟   من بخاطر دوقلویی مجبورم 

برای منم دعا کنین سالم بیان بغلم

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
برعکس الان باشگاه میرم و رون پاهام ماهیچهاش خیلی خوبه مربیم بهم گفت چطور اینقدر ماهیچه پاهات خوش فرم ...

مبارکت باشه ،🥰

چقدر خوب توضیح دادی احساس کردم منم تو اتاق باهات بودم 😅

با هم مهربان باشیم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور میکنی حس میکنم ادم اگه اراده داشته باشه همه کار براش اسون میشه من الانکه باردار نیستم پله بزوور ...

اره درسته . عزمتونم جزم بود واسه اینکه به خواستت برسی واقعا تلاش کردی . خداروشکر که به نتیجه رسیدی 

اما یه اشتباه هم کردی از نظر من هم شکمت جای بخیه داره‌و وافعا بده چون خودم دارم هم اونجات باز خیلی ...

شما از اونجای من خبر داری که میگی خیلی باز شد😐

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم

زایمان طبیعی متنفرم.گشادی واژن افتادگی رحم افتادگی مثانه بواسیر ناراحتی قلبی

عوارضش سخت و زیاده

افسردگی بعد زایمان که ب هورمونا مربوطه ن نوع زایمان

ولی خب در کل زایمان درد داره و هر۲نوعش سخت و دردناکه

من ب سلیقه طبیعیا احترام میذارم

من ترجیح دادم درد بعده زایمان بکشم نه حینش

حسن سزارین با ارامش و لبخند منتظر شنیدن صدای بچم بودم

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
بله خییییلی

البته اینوهم بگم که من تو سزارینم درد زیادی نکشیدم اما اینه برا راه رفتن و کارای شخصی باید از کسی کمک میگرفتم اذیتم میکرد بیشترین دلیلم برا طبیعی این بود من قصد ۳تا بچه و دارم یعنی باید ۳بار سزارین میشدم و با توجه به همه تجربه ها سزارین دوم و بدتر از اون سوم دردای وحشتناک و عوارض زیادی برا بدن داره

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم
زایمان طبیعی متنفرم.گشادی واژن افتادگی رحم افتادگی مثانه بواسیر ناراحتی قلبی عوارضش سخت و زیاده اف ...

😐الان اینایی که گفتی و واسه زایمان طبیعی من چرا نداشتم پس . دو تا هم زایمان طبیعی داشتم . اصلا اینطور نیست که عوارض طبیعی یا سزارین رو یه شخص همشو بگیره . اتفاقا طبیعیه که راحت بعدش بچت شیر میدی و بغلش میگیری سزارینا که نمیتونن همون اول 

2810