2777
2789
عنوان

من بعداز سزارینم طبیعی زایمان کردم +خاطراتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3631 بازدید | 122 پست
سزارین خیلی سخته؟   من بخاطر دوقلویی مجبورم  برای منم دعا کنین سالم بیان بغلم

نه اصلا.دکترت خوبه؟خیالت راحت  باشه

بعدش حتما ۲نفر کمک لازم داریا

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم نه من منظور بدب ندارم ک ناراحت بشی خب هر کسی ک دور و ورم زایمان طبیعی داشته میگه خیلی باز میشع

اگه از دکترت بخوای زیبایی برات بخیه بزنه و کمی هزینه کنی این مشکل بوجود نمیاد.

دوست ندارم توی این سایت که مرداهم هستن خیلی باز کنم اما نه من و نه همسرم این حس ونداریم که نسبت به قبل عوض شده

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم
سزارین خیلی سخته؟   من بخاطر دوقلویی مجبورم  برای منم دعا کنین سالم بیان بغلم

سزارین اول سخت نیست خیلی فقط روز اول اذیتی

😐الان اینایی که گفتی و واسه زایمان طبیعی من چرا نداشتم پس . دو تا هم زایمان طبیعی داشتم . اصلا اینط ...

ولی من خودم افتادگی مثانه گرفتم

معذرت میخوام گشاد نشدم ولی زیبایی اونجام قبلش بیشتر بود

بعد از زایمانم نمیتونستم راه برم وبچه شیر بدم

زایمان طبیعی متنفرم.گشادی واژن افتادگی رحم افتادگی مثانه بواسیر ناراحتی قلبی عوارضش سخت و زیاده اف ...

اما بعدش با گریه و ناله به ناز دادنش ادامه میدیم😂

شوخی میکنم.بنظرمنم انتخاب زایمان بستگی به شخصیت ادم داره یکی فوبیای سزارین داره یکی هم فوبیای طبیعی اما این عوارض برا کسیه که تو بارداری ورزش نداره و بچش و بزور امپول فشار و فشاردادن شکم میکشن بیرون ونه برا بدنی که همه جوره اماده زایمان طبیعیه.

من به شخصه هیچکدوم هیچکدوم این عوارض و نداشتم و از خدا واقعا بخاطر این نعمت ممنونم

و همچنین خدا خواهر زاده خودت و برات حفظ کنه.افرین به روشنفکری خواهرت که خودش و برا بار دوم زیر تیغ ن ...

روشنفکری؟چ ربطی داشت

شما پیش دکتر خوب نرفتی و عمل بدی داشتی

وگرنه همه جای دنیا دیگه سز میشن نه اینکه بچه با زور زدن و درد و وحشت و استرس و پارگی و بیرون زدگی و مدفوع و و ول دادن و خجالت حین زایمان و چه و چه و چه دنیا بیارن

الان دیگه این وضع زایمان شد روشنفکری؟!

سز که میخوابی رو تخت بی حسی میزنن ۳۰ مین بعد بچت کنارته شد تاریک فکری؟!عجب🤔🤔🤔

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
ولی من خودم افتادگی مثانه گرفتم معذرت میخوام گشاد نشدم ولی زیبایی اونجام قبلش بیشتر بود بعد از زای ...

بدن به بدن فرق داره یکی واقعا براش سزارین بهتره یکی طبیعی اونو دکتر باید تشخیص بده . ولی دلیل نمیشه همه افتادگی و فلان و فلانو بگیرن . 

روشنفکری؟چ ربطی داشت شما پیش دکتر خوب نرفتی و عمل بدی داشتی وگرنه همه جای دنیا دیگه سز میشن نه این ...

اگه روشنفکر بودی میفهمیدی که همه جای دنیا براحتی سز نمیبرن😂

تو خارج مخصوصا امریکا ،کانادا تا مطمئن نشن که بچه داره میمیره سزارین نمیبرن ،

همین ویبک از همون خارج اومده و وارد ایران شده

روشنفکری؟چ ربطی داشت شما پیش دکتر خوب نرفتی و عمل بدی داشتی وگرنه همه جای دنیا دیگه سز میشن نه این ...

حالا من با روشنفکریو ایناش‌کاری ندارم .‌ولی هیچ‌جای دنیا سزارین نمیکنن . مگر در شرایط خیلی خیلی خاص . کسورای اروپایی هم همه حتما طبیعی هست . اصلا مثل ایران نیست این همه امار سزارینی واقعا در شرایطای پر خطر فقط سز میشن

بدن به بدن فرق داره یکی واقعا براش سزارین بهتره یکی طبیعی اونو دکتر باید تشخیص بده . ولی دلیل نمیشه ...

قبول دارم بخاطر همین موندم الان باردارم سزارین بشم یا طبیعی

البته دکتر گفت لگنت خوب نیست

راستی اون کاربر که درباره طبیعی گفت گشاد شدن وافتادگی و.... من نیستم من جواب شما رو ریپلی کردم

من طبیعی آرزوم بود که سخت بود از سزارین خوشم نمیاد موندم چکار کنم

اره سز که پاهات رو تخت ولو هست و همونطور پوشکا بدون شور. ت زیرت میندازن و شر شر خون ازت میره و اگه پتوت بره کنار ابروت میره و بخاطر بیحسی نمیتونی حتی سرت و تکون بدی یا پوشکت و دست بزنی و یکی دیگه باید برات پوشک بزاره ،یکی دیگه باید سون ادرارت و خالی کنه،یکی دیگه باید خون زیرت و تمیز کنه ویکی دیگه باید تو مقعدت شیافت فرو کنه خیلی شیک و بدون خجالته ارره؟

2810