2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو ایتا روبیکا کانال دارن "خانواده بزرگ ما" هروقت میرم تو کانالش به واقع صبرم هزار برابر میشه برای ...

من الان زدم ولی پیدا نکردم میشه بفرستید برام لطفا؟

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اگه ناخواسته باشه بله زشته  ولی اگه قصدش آوردن بچه زیاد باشه به کسی ربطی نداره

موافقم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

زن و شوهر باهم خوب باشن اخلاق داشته باشن بچها خوب تربیت بشن و اینکه همسر وضع مالیش خوب باشه ک بچها به قولی ساپورت کنه حالا هرچندتا اوردی فقط بدن زن کم نمیاره انقد بچه پشت هم من خودم حس میکنم ضعیفم یه بچه بیارم گسسته شدم الان شروع کردم ورزش ویتامین 

بنظر من مسئله کاملا شخصیه و به کسی مربوط نمیش اونایی ک میگن وقت واسع تربیت نداره خیلیا رو دیدم تک فرزند هستن اما تربیتشون یه قرون نمی ارزه ب هیچ‌جا هم نرسیدن‌هیچ موفقیتی هم نداشتن اما دیدم خانواده های ک دو سه تا بچه دارن بهترین تربیت داشتند وهمه تو یه رشته دارن مقام میارن خواستم بگم پدر ومادر شعور وشخصیت و فرهنگ داشته باشن بهترین هارو وهرچند تا بخوان میتونن درست تربیت کنن

میدونی این خودخواهیه که خودت بگی مامانم چرا منو بدنیا اورد بعد بخوای چندین  چند بچه رو وارد این دنیا کنی که وقتی توی این وضعیت اجتماعی  اقتصادی بزرگ شن همین سوالو از تو بپرسن.

من جز نی نی سایت تا حالا دورم کسی رو ندیم بیشتر از دوتا بچه داشته باشه شاید دو نفر سه تا داشتن اونم ...

چرا فکر میکنید کسی که چندتا بچه داشته باشه ول تو خیابون و هیچ کلاسی نمیبره بچه هاش رو 🤔🤔🤔

فقط خدا
2810