2777
2789
وضع مالیشون چطور هست

من زیاد نمی شناسم شون ولی از ماشین و لباس خوب می‌خورد باشه

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا حفظت کنه استاتر  ان شاالله تندرستی و سلامتی در کنار همسرتون عنایت کنه،ان شاالله بهتون رزق ...

قربون شما عزیزم

ممنون از فهم تون❤️

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
نقشه های آمریکاست همش  اسی از آمریکا خط میگیره😅

😂😂😂😂😂

من دوست دارم تا ۴۰ سالگی ۵ تا بچه داشته باشم میشه برام دعا کنید؟❤️

ان شاءالله

اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍🌱

اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍🌱

۱۰۰ تا صلوات برات میفرستم 🌺🌺🌺

وای عزیزکم

ممنونتم😍😍😍😍

منم ۵ تا حمد برات میخونم😘

متخصص گزارش تاپیکای سقط و دعانویسی😎 مزدور عزیز! جوونای ما عاشق مبارزه با تو و اربابت هستن. بترس از ما...😏إنِّی أنا ابن اُم بالحرب شجعتنی🫡

دیگه پنج تا بچه اورون نیس ک، جوجه کشیه اسمش

اون الان 26 سالشه 5 تا آورده برسه ب پنحا سالگی معلوم نیس چندتا داره😐

من زیاد میبخشم اما اعتماد فقط یبار میکنم... پس حواست باشه اعتمادم از دس ندی 

من جز نی نی سایت تا حالا دورم کسی رو ندیم بیشتر از دوتا بچه داشته باشه شاید دو نفر سه تا داشتن اونم پونزده سال پیش ازدواج کردن .بد نیست ولی وقتی میارن بعد ول میکنن کوچه خیابون رسیدگی نمیکنن کلاسم میزارع این زشته .هرکسی نمیتونه چند تا بچه درست تربیت کنه اینا هیچی توانایی جسمی بالایی دارینا😐آبجیم یه بچه داشت ما سه نفری  جونمون رفت تا این پسر دوسالع شد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

معمولا اینجور خانما روش جلوگیری درستو حسابی بلد نیستن و از دستشون در رفته و تهش میگن سقط نکنیا گناهه روزی بچه با خودشه. یا دختر زیاد دارن هی میارن برا پسر یا برعکس

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗
@نی_نی_یار_شب    نی نی یار عزیز ببخشید  من نمیتونم این تاپیکم رو قفل کنم  می ...

سلام مشکل فنی بزودی رفع میشه

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
https://s8.uupload.ir/files/img_20230614_114852_338_y86j.jpg عاشق این خونواده م 

منم خیلی دوسشون دارم چند بار عکس شون رو دیدم

2810