2777
2789
خیلی سخته خدا به دلش آرامش بده😔 پدربزرگ من وقتی مادرش 6 ماهه باردارش بود پدرش فوت شد😔😪 هیچ وقت ر ...

یه خواهر داره خیلی دوسش داره فکر کنم سختی رو واسش کمتر کنه😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه خواهر داره خیلی دوسش داره فکر کنم سختی رو واسش کمتر کنه😞

😔

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

اگه بچه در مورد مرگ ازتون سوال کرد

بهش نگید رفته یه سفر دور چون دیدش به سفر منفی میشه و با شنیدن اسم سفر دچار اصطراب میشه

بهش نگید رفته پیش خدا یا خدا آدمای خوب رو می بره پیش خودش چون موضعش در مورد خدا منفی میشه. حتی اگه به خدا اعتقاد ندارید اینو بدونید که یه بچه اگه به خدا بدبین باشه، صرف نظر از این که خدایی هست یا نیست اون بچه ضربه روحی می خوره

نگید مرگ چیزی شبیه خوابه چون ممکنه دچار اختلال خواب بشه

خیلی ساده بگید وقتی کسی می میره، دیگه نیازی به آب و غذا و هوا نداره برای همین به خاکش می سپرند که به آرامش برسه

اینم اگه صلاح می دونید با توجه به روحیات بچه، به بچه ای که خدای نکرده عزیزی از دست داده بگین که قبلا برای حرف زدن با اون عزیز باید پیشش می رفتی ولی الان اون همیشه تو دلت هم که  باهاش حرف بزنی حرفتو میفهمه  و برات دعا می کنه و از طریق دعا، خوبیاش به تو میرسه

مامانت چی؟ کمبود بابات رو جبران نکرد؟

نه

دوست داشتم هم بابا داشتم هم مامانمو

من از همون اولش زندگیم سخت بود

الانم کلی عقده رو دلمه

شاید اگه مامانم نبود

الان تو این دنیا نبودم

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 

سلام 

من تخصصی در. زمینه مشاوره ندارم تما چون کارتون خارجی زیاد میبینم فکر میکنم بهترین کار اینه که تصور خوبی از م گ بهش بدین اینکه پدرش توی اسمون هاست اونجا خوشحاله شمارو میبینه از خوشحالیتون خوشحال و از ناراحتی تون ناراحت میشه 

کلا کارتون های خارجی که درش کودک یکی از عزیزانش رو از دست میده براش بزارین که ببینه 

مثل کوکو 

مون

رایا

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
خیلی سخته 😞

خیلی سخته، بعداینکه بامن ازدواج کردحالاپدرموخیلی دوس داره همش بهم میگه هواشوداشته باش بایددست وپای پدرتوببوسی وخودشم خیلی احترامه پدرمونگه میداره،یه تاثیردیگه اش توزندگیم باعث شده به بچهامون خیلی محبت میکنه هرچی بخوان میخره وقتی میگم نکن میگه من بابانداشتم هیچی ندیدم بزارپسرم خوب زندگی کنه

2810