2777
2789
عنوان

اطلاع رسانی در خصوص اختلال در سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 5235 بازدید | 93 پست

واقعا کی قراره این مشکل عکس سایت درست بشه تا یه چیزی هم بگیم خب تعلیق میکنید 😐

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گرامی

وقت بخیر

خواهش میکنم فکری بحال تبلیغ زاتوبند زاپیامکس کنید ، عکس  تبلیغش شبیه یه عکس ناجوره ببخشید که میگم انگار اندام جنسیه

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
2805

سلام وقتتون به خیر! 

در مورد پیامک تبریک عضویت که از طرف سایت روی شماره امون میاد  می خواستم درخواست کنم این پیامک نفرستید اکثر ماها بعد ترکیدن کاربری هامون دیگه با شماره های خانواده و فامیل عضو شدیم و خودشون خبر ندارن.  شما با این کارتون خبردارشون می کنید! 

یا ارحم الراحمین

خانم تهرانی خواهش میکنم کاربری @فندق_جانم رو برگردونید

ایشون بخدا قسم اصلااا فااال نمیگرفت و فقط و فقط حس ششم جواب میداد.

خود نینی یارها گفتن حس ششم جنبه فان داره و جرم نیست ممنوع هم نیست

پس چرا کاربریشو بستین؟

الان تو پربازدیدها و داغ تین ها کلی تاپیک حس ششم هست

چرا برای فندق ممنوع شد آخه؟؟؟؟؟

سلام 

من نمیتونم برم تو کاربریم 

@zahra7878    

این کاربریم هست 

شماره تماسم میزنم اما میزنه این شماره ثبت نشده لطفا اگه میشه راهنمایی کن 

همیشه دوست داشتم دختر ایده آلی باشم 😌اما متاسفانه زبونم یاری نمیکنه 🫠🤭
2810