2777
2789
عنوان

خونواده سمی داری بیا تو

112 بازدید | 7 پست

هیچوقت یادم نمیاد از خوشگلیم بگن همیشه هم نظرشان برعکس بود و اینکه بد لباسم .

وقتی دبیرستان رفتم همه بچه ها از خوشگلیم میگفتن دانشگاه هم رفتم همینطور همیشه هم فک میکردن تا ۲۷ سالم بود فک میکردن مدرسه ای هستم.

بعد از وقتی هم باردار شدم و زایمان هنوز هم کسی میبینه میگن بچه مدرسه ای هستی یا چهرمو خوب میگن .

ولی خونوادم بارها گفتن مثل قبل نیستی یا به سنت میخوری یا زشت شدی .

سه ساله شد کوچولوم ولی روحیه ام داغونه هرروز و هرشب فکرشون عذابم میده . آخه مگه مامان آدم از این حرفا میرنه ؟؟؟؟😭

من بعد زایمان یه اندازه کافی ناراحت بودم چون کل بارداری و بعدش اذیت شدم و طبیعی نبود بدنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانواده سمي تف سر بالا هست ، ادم هيچ بدي اي نميتونه براشون بخواد ، حتي نميتوني گله كني پيش خدا و از درون ذوب ميشه ادم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بهت حق میدم اما رفتار هیچ کسی  رو نمیشه تغییر داد. یه خصلت عجیبی هم آدما دارن که اگه توجه و تایید بخوای برعکسش عمل میکنن.انرژیت رو صرف تغییر رفتارشون نکن و از زندگیت لذت ببر عزیزم. 

بهت حق میدم اما رفتار هیچ کسی  رو نمیشه تغییر داد. یه خصلت عجیبی هم آدما دارن که اگه توجه ...

آخ آخ دقیقا . وقتی نظر بپرسی دیگه با خاک یکیت میکنن بعد هم فوکوس میکنن رو همون مورد