2777
2789
عنوان

کی عفونت ادراری و سوزش داشته ولی هزچقدر دارو درمان میکرد خوب نمیشده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4016 بازدید | 104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم واقعا زحمت کشیدی ولی این قرص انتی بیوتیکو خوردم خوب نشدم ینی دوباره با  فنازوپیریدی ...

راستی اگه در حالت عادی دهانه واژنت قسمت بیرونیش سوزش و خارش داره پماد کلوبتازول بخر بزن به اطراف بیرونی  واژنت داخلش نه اصلا،دامن بپوش چند ساعت بمونه بعد میتونی بشوری من شب موقع خواب میزدم یکم اندازه سر انگشت بعد صبح با شامپو بچه یا بدن میشستم 

هر ۱۲ ساعت میخوردم تقریبا دو یا سه هفته پیش خوردم

نگران نباش همه این کارایی که بهت گفتم مو به مو انجام بدی دقیقا خوب میشی فقط قرصو تا سه چهار روز بخور منکه سر روز چهارم خوب شده بودم ولی اینو یادت نره فقط با یه قرص خوردن مشکلت حل نمیشه بقیه کارا رو هم باید انجام بدی اینا گفته های دکتر بود من انجام دادم از خودم نمیگما میتونی از یه پزشک یا ماما هم مشورت کنی در موردشون 

راستی اگه در حالت عادی دهانه واژنت قسمت بیرونیش سوزش و خارش داره پماد کلوبتازول بخر بزن به اطراف بیر ...

منظورت پماده کلوتریمازول هست یا این یه پماده دیگس؟ بعد اینکه نه حس میکنم سوزش از داخله‌ 

برام صلوات میفرستین
نگران نباش همه این کارایی که بهت گفتم مو به مو انجام بدی دقیقا خوب میشی فقط قرصو تا سه چهار روز بخور ...

ممنون عزیزم نگفتی دوباره میتونم قرص سیپروفلوکساسین بخورم یا فقط همون فنازوپیریدین رو بخورم؟

برام صلوات میفرستین
منظورت پماده کلوتریمازول هست یا این یه پماده دیگس؟ بعد اینکه نه حس میکنم سوزش از داخله‌ 

نه عزیزم یه پماد کوچولو هست واسه داخل واژن نیست اسمش کلوبتازول هست واسه سوزش و خارش قسمت بیرونی واژن توی نت بزنی مشخصاتش میاد 

نه عزیزم یه پماد کوچولو هست واسه داخل واژن نیست اسمش کلوبتازول هست واسه سوزش و خارش قسمت بیرونی واژن ...

چه اطلاعات خوبی داری😘 باشه حتما میگیرم 

برام صلوات میفرستین
ممنون عزیزم نگفتی دوباره میتونم قرص  سیپروفلوکساسین بخورم یا فقط همون  فنازوپیریدین رو بخ ...

الان هنوز عفونت ادرارت خوب نشده دیگه درسته؟تازگیا آزمایش دادی یا همون سه چهار هفته پیش بوده؟اگه هنوز سوزش ادرار داری و عفونت ادراری هست باید بخوری و اون کارایی که گفتم انجام بدی نوار بهداشتی اصلا یادت نره که مارکشو عوض کنی چون من حس میکنم بیشترش بخاطر همینه مشکلاتت چون الان خیلی ها این مشکل واسشون پیش اومده 

چه اطلاعات خوبی داری😘 باشه حتما میگیرم 

اطلاعات من خیییلی بیشتر از ایناست 😁 چون الان سیو سه سالمه یه عالم بلا و مریضی سرم اومده تا حالا اینقدر دکتر رفتم اونم دکترای مختلف خودم یه پا دکتر شدم معمولا کسایی که مادر میشن هم مجبور میشن واسه خیلی درد ها درمان پیدا کنن شوهرم میگه چه طالعی داشتی تو بلایی نبوده سرت نیاد 😂😂

الان هنوز عفونت ادرارت خوب نشده دیگه درسته؟تازگیا آزمایش دادی یا همون سه چهار هفته پیش بوده؟اگه هنوز ...

اره دارم سوزشو نه ندادم ازمایش چه مارک نوار بهداشتی بخرم

برام صلوات میفرستین
اطلاعات من خیییلی بیشتر از ایناست 😁 چون الان سیو سه سالمه یه عالم بلا و مریضی سرم اومده تا حالا این ...

دو سال ازم بزرگتری منم فوبیا بیماری دارم کلا یه مدت خیلی رو علائمو اطلاعات پزشکی گیر بودم الان برا پسرمم حساسم

برام صلوات میفرستین
اره دارم سوزشو نه ندادم ازمایش چه مارک نوار بهداشتی بخرم

باید ببینی چی بهت میسازه من از ماه پیش پنبه ریز مدل ضد حساسیتشو خریدم مشبک نیست حالت پنبه ای داره ولی یه مشکلی که هست اینه باید زود عوضش کنم چون خیلی زخیم نیست تیکه تیکه میشه ولی دیگه حد اقل حساسیت بهش نداشتم